Sertifisert vismaforhandler

Her kan du holde deg oppdatert på temaer innen teknologi, regnskap, skatt, lønn, innkjøp og HR.

Rådgiving og bistand

Bistand til strategiske beslutninger

Vi kan hjelpe våre kunder med gode råd og hvilken retning du burde velge på kort og lang sikt. IT-kompetanse er viktig når man skal vurdere hvilke løsninger som passer for den enkelte bedrift, og ikke minst erfaring. Trenger dere bistand til strategiske og langsiktige beslutninger, kan dere benytte vår kompetanse.

Ta kontakt

Din IT rådgiver

Columbi tilbyr rådgivning og bistand innen for IT-tjenester, drift og vedlikehold av løsninger. Trenger du bistand kan våre dyktige konsulenter assistere din bedrift finne gode løsninger for en mer sømløs hverdag.

IT rådgivning bilde

Regnskapstjenester

Har dere behov for bistand til å få utført deler av deres oppgaver innen regnskap, kan vi bistå med dette. Enten ved at vi kan hjelpe til under spesielt hektiske perioder, eller under sykdom. Vi har et regnskapsbyrå som kan ta alle oppdrag på kortere eller lengre sikt.

Lønnstjenester

Riktig lønn til rett tid er vårt motto. Vi kan produsere lønnsslipper til avtalt tid og med all innrapportering til myndighetene. Trenger dere bistand i bedriften, kan vi også komme til deres lokaler for tjenester innom lønnsområdet.

IT rådgivning

Om dere ønsker sparring og samtaler til å komme frem til en riktig IT-strategi for deres bedrift, kan våre rådgivere bistå. Vi gjennomfører effektivtetsmøter hos kunden med vurderinger av hvilke tiltak som kan settes inn, for å oppnå en bedre utnyttelse av moderne IT-verktøy.

“Dyktig samarbeidspartner”

Vi er en regnskapsbedrift som betjener mange kunder. Programvaren er vårt verktøy og det er svært viktig at dette fungerer tilfredsstillende til enhver tid. Det er derfor avgjørende for oss å ha dyktige samarbeidspartnere som vi kan kontakte og få rask respons de ganger hvor det oppstår problemer. Columbi Micro AS har i flere år vært Praktikertjenesten AS sin samarbeidspartner innen lønn og regnskap, og vi er meget godt fornøyd med deres service og respons tid.

Grete Stegerød bilde

Grete Stegerød

Daglig leder
Praktikertjenesten AS

Relevante referanser

Se alle referanser

Moss Havn KF er veldig fornøyd med Business NXT!

Moss Havn KF gikk fra Visma Business på server til skybaserte Business NXT i mai 2023 og er strålende fornøyde!

Les hele saken

Fjordpipe AS – en tradisjonsrik hjørnestensbedrift som er fornøyd med Payroll

Fjordpipe har benyttet Payroll i ett år og det har gått bra hele vegen!

Les hele saken

Lokal leverandør av skytjenester ble valgt!

Førde Sementvare har kjørt lønn i Visma.net Payroll i ett halvt år.

Les hele saken

Auto 8-8 er fornøyd bruker av Visma.net Payroll

Auto 8-8 er nordvestlandets største privateide bilkonsern. 300 ansatte frå Bodø i nord til Førde i sør får lønna si gjennom Visma.net Payroll.

Les hele saken

Se film om TAFJORD

Tafjord Kraft AS innførte Visma.net Payroll for sine selskaper 01.01.2022

Les hele saken

SulaVekst + Columbi

Sula Vekst AS benytter AutoCollect til reskontrooppfølging, purring og inkasso og sparer mye tid som de kan benytte til kjernevirksomheten

Les hele saken

Norges Skiforbund sparer tid på viderefakturering

Høsten 2019 tok Norges Skiforbund i bruk Visma.net ERP som sitt nye regnskapssystem

Les hele saken

Marina Solutions AS – Alt i skyen, enkelt og greit!

Marina Solutions AS har valgt å bli en «pure cloud» bedrift, det vil si at absolutt all programvare som benyttes er i skyen.

Les hele saken

Foodpartner valgte Visma.net

Foodpartner valgte Visma.net: "Det er bedre for oss og bedre for kundene våre. Jeg går på jobb og er rett og slett happy!"

Les hele saken

Lerum har reist til skyen

Norges største saft- og syltetøyprodusent har valgt Visma.net Payroll, et lønnssystem i skyen og Columbi som leverandør

Les hele saken

Full utnyttelse av Visma Business

Hansen Protection er noe så sjeldent som en produsent av klær i Norge med høye krav til interne systemer. Slik løste vi utfordringene deres ved å utnytte hele Visma Business.

Les hele saken

Lønn til mer enn 1900 ansatte

Joe & The Juice er et internasjonalt kaffe- og juicebar konsept med 291 utsalgssteder i 21 land. Da de skulle ha nytt lønnssystem i Norge falt valget på Columbi og Visma.net Payroll.

Les hele saken

Hold deg oppdatert på det siste og løft din IT-kunnskap