Lønn til mer enn 1900 ansatte

Joe & The Juice er et internasjonalt kaffe- og juicebar konsept med 291 utsalgssteder i 21 land. Da de skulle ha nytt lønnssystem i Norge falt valget på Columbi og Visma.net Payroll.

Les mer

På hovedkontoret i København sitter Joe & the Juice Payroll Team med ansvar for månedlig lønnskjøring for 1951 ansatte. Med så mange lover og regler som skal følges er de nødt til å holde hodet kaldt.

Det er mange ansatte å holde styr på, i tillegg har myndighetene i de forskjellige landene egne kjøreregler og krav til lønn, noe som gjør at vi har forskjellige lønnssystem i markedene vi opererer i sier teamleder- Joakim Suell.


Nytt og enkelt lønnssystem

Da det tidligere lønnssystemet ble avviklet var teamet nødt til å finne en erstatter i Norge. Valget falt på Columbi sin løsning med Visma.net Payroll. Det internasjonale selskapet har bygget sitt eget driftssystem som er hjertet til driften i alle land, så det eneste som skal gjøres for å kjøre lønn og avstemme data er å importere og eksportere informasjonen til og fra lønnssystemet. Suell har også lang erfaring med integrasjon av lønnssystemer.

Dette er det tiende systemet jeg er med å integrere, og Columbi sin Visma.net løsning er så langt det absolutt enkleste og mest intuitive lønnssystemet jeg har vært med å sette opp. I tillegg er brukergrensesnittet helt up to date med hva man kan forvente av et moderne lønnssystem. Import og eksport av informasjon er svært enkelt.

Joe & The Juice drives fra København, har 1951 ansatte fordelt over 261 butikker i 21 land.

Full oversikt

Alle vaktplaner ligger i det skreddersydde systemet som brukes til sentral drift i selskapet. Hver måned må dermed både timer og utlegg avstemmes mot alle variabler. Dette mener Suell at de får full oversikt over i Visma.net.
Columbi har sørget for at dette går smertefritt. Vi får enkelt opp rapporter med oversikt over bilag, timer og andre utlegg. Det er også utrolig enkelt å legge til nye ansatte. Vi er også veldig heldige her i Norden med at vi kun trenger enkel persondata på den ansatte, så ordner systemet stort sett resten.


Raskt i gang

Etter kun å ha brukt systemet i to måneder kunne teamet ta over driften selv.
Vi har fått meget god opplæring og hjelp med integrasjonen og siden systemet er så enkelt i bruk har vi ikke hatt behov for mye kontakt med support, men de gangene vi har hatt spørsmål har vi fått svar og rask løsning på problemet. Jeg anbefaler virkelig Columbi og Visma.net Payroll til andre.


Om Visma.net Payroll

Visma.net Payroll er et nettbasert lønnssystem som hjelper bedriften med en helautomatisk arbeidshverdag. Ansatte har egen innlogging der man enkelt kan fører timer, legge til reiser og laste opp bilag. Samtidig harde god oversikt over lønn og ferie.

For lønnsansvarlig og ledelsen gir Visma.net Payroll full oversikt og kontroll over status i bedriften. Avansert automatikk gjør at kommunikasjon med myndigheter og bank går sømløst.

For mer informasjon om Visma.net Payroll – Kontakt oss!
+47 69 20 94 00 - firmapost@columbi.no

Relevante referanser

Se alle referanser

Moss Havn KF er veldig fornøyd med Business NXT!

Moss Havn KF gikk fra Visma Business på server til skybaserte Business NXT i mai 2023 og er strålende fornøyde!

Les hele saken

Fjordpipe AS – en tradisjonsrik hjørnestensbedrift som er fornøyd med Payroll

Fjordpipe har benyttet Payroll i ett år og det har gått bra hele vegen!

Les hele saken

Lokal leverandør av skytjenester ble valgt!

Førde Sementvare har kjørt lønn i Visma.net Payroll i ett halvt år.

Les hele saken

Auto 8-8 er fornøyd bruker av Visma.net Payroll

Auto 8-8 er nordvestlandets største privateide bilkonsern. 300 ansatte frå Bodø i nord til Førde i sør får lønna si gjennom Visma.net Payroll.

Les hele saken

Se film om TAFJORD

Tafjord Kraft AS innførte Visma.net Payroll for sine selskaper 01.01.2022

Les hele saken

SulaVekst + Columbi

Sula Vekst AS benytter AutoCollect til reskontrooppfølging, purring og inkasso og sparer mye tid som de kan benytte til kjernevirksomheten

Les hele saken

Norges Skiforbund sparer tid på viderefakturering

Høsten 2019 tok Norges Skiforbund i bruk Visma.net ERP som sitt nye regnskapssystem

Les hele saken

Marina Solutions AS – Alt i skyen, enkelt og greit!

Marina Solutions AS har valgt å bli en «pure cloud» bedrift, det vil si at absolutt all programvare som benyttes er i skyen.

Les hele saken

Foodpartner valgte Visma.net

Foodpartner valgte Visma.net: "Det er bedre for oss og bedre for kundene våre. Jeg går på jobb og er rett og slett happy!"

Les hele saken

Lerum har reist til skyen

Norges største saft- og syltetøyprodusent har valgt Visma.net Payroll, et lønnssystem i skyen og Columbi som leverandør

Les hele saken

Full utnyttelse av Visma Business

Hansen Protection er noe så sjeldent som en produsent av klær i Norge med høye krav til interne systemer. Slik løste vi utfordringene deres ved å utnytte hele Visma Business.

Les hele saken

Lønn til mer enn 1900 ansatte

Joe & The Juice er et internasjonalt kaffe- og juicebar konsept med 291 utsalgssteder i 21 land. Da de skulle ha nytt lønnssystem i Norge falt valget på Columbi og Visma.net Payroll.

Les hele saken

Hold deg oppdatert på det siste og løft din IT-kunnskap