Lerum har reist til skyen

Norges største saft- og syltetøyprodusent har valgt Visma.net Payroll, et lønnssystem i skyen og Columbi som leverandør

Les mer

Gratulerer med nytt lønnssystem og en vel gjennomført reise til skyen

Vi i Columbi ønsker å gratulere Lerum med et nytt skybasert lønnssystem! I den sammenheng ville vi gjerne høre hvordan prosessen til Lerum har vært og samtidig få vite mer om Lerum som selskap. Alle har et forhold til Lerum på en eller annen måte, men de fleste av oss har kanskje blitt litt bortskjemt med å kunne nyte Lerums produkter rett fra butikkhyllen og har glemt hjørnesteinsbedriften i Kaupanger i Sogndal - som er et arbeidssted for 146 lokale mennesker i bygda.

Vi stilte derfor noen spørsmål til Lerum:

Hvem er Lerum?

"Lerum er ein landsdekkande leverandør av saft, syltetøy og jus. Den tradisjonsrike verksemda har produsert varer til norske hushaldningar sidan 1907. Lerum er familieeigd, der fjerde generasjon Lerum no er eigarar. Vi er stolt marknadsleiar av saft og syltetøy, å setja familienamnet på produkta våre gjer oss ekstra kravstore til kvalitet. Vi er plassert i Saftbygda Sogndal og her lever vi i eit av Noregs vakraste frukt- og bærdistrikt."

Lerum hadde som mange andre norske bedrifter, Huldt og Lillevik som sitt lønnssystem. Det er heller ingen hemmelighet at alle som fortsatt har Huldt og Lillevik må over til et nytt lønnssystem før utgangen av året (31.12.22).

Hvorfor valgte Lerum Visma.net Payroll?

"I og med at Huldt og Lillevik skulle avviklast, måtte vi skifte lønssystem. Det var då naturleg for oss å gå for Visma.net Payroll, som virka som det mest intuitive lønssystemet. Det kunne levere det vi var ute etter for å få eit lønssystem som var brukarvenleg, både for den som jobbar med løn og for dei tilsette som mottek lønn."

Hvorfor valgte dere Columbi Micro AS som leverandør?

"Det var at vi har gode kunderelasjonar til HRM-rådgjevar var nok utslagsgjevande. Ved presentasjon av nytt lønssystem følte vi oss trygge på kompetansen som sit i selskapet."

Hvordan har prosessen med å bytte lønnssystem vært for dere?

"Prosessen har vore veldig bra! God dialog med HRM-rådgjevar som alltid har vore behjelpeleg. Litt meirarbeid vert det når ein skiftar system midt i året, men vi hadde lagt gode planar for implementering og det har eigentleg gått over all forventning. Systemet og oppfølginga leverer til toppkarakter, vi er svært nøgde!"

Columbi Micro er svært stolte av å kunne bistå hjørnesteinsbedriften, Lerum med denne reisen. Kjersti Fimland, vår HRM-rådgiver har vært prosjektleder helt fra startfasen til implementeringen av systemet Visma.net Payroll og frem til systemet gikk "live" hos Lerum. Fimland holder til på vårt avdelingskontor i Førde, som hun var med på å etablere i september 2021.

Trenger din bedrift et nytt lønnsystem og en dedikert prosjektleder, ta kontakt med Kjersti Fimland

Relevante referanser

Se alle referanser

Fra endring til suksess!

P. A. Bachke har levert verktøymaskiner til norsk industri siden 1947

Les hele saken

Moss Havn KF er veldig fornøyd med Business NXT!

Moss Havn KF gikk fra Visma Business på server til skybaserte Business NXT i mai 2023 og er strålende fornøyde!

Les hele saken

Fjordpipe AS – en tradisjonsrik hjørnestensbedrift som er fornøyd med Payroll

Fjordpipe har benyttet Payroll i ett år og det har gått bra hele vegen!

Les hele saken

Lokal leverandør av skytjenester ble valgt!

Førde Sementvare har kjørt lønn i Visma.net Payroll i ett halvt år.

Les hele saken

Auto 8-8 er fornøyd bruker av Visma.net Payroll

Auto 8-8 er nordvestlandets største privateide bilkonsern. 300 ansatte frå Bodø i nord til Førde i sør får lønna si gjennom Visma.net Payroll.

Les hele saken

Se film om TAFJORD

Tafjord Kraft AS innførte Visma.net Payroll for sine selskaper 01.01.2022

Les hele saken

SulaVekst + Columbi

Sula Vekst AS benytter AutoCollect til reskontrooppfølging, purring og inkasso og sparer mye tid som de kan benytte til kjernevirksomheten

Les hele saken

Norges Skiforbund sparer tid på viderefakturering

Høsten 2019 tok Norges Skiforbund i bruk Visma.net ERP som sitt nye regnskapssystem

Les hele saken

Marina Solutions AS – Alt i skyen, enkelt og greit!

Marina Solutions AS har valgt å bli en «pure cloud» bedrift, det vil si at absolutt all programvare som benyttes er i skyen.

Les hele saken

Foodpartner valgte Visma.net

Foodpartner valgte Visma.net: "Det er bedre for oss og bedre for kundene våre. Jeg går på jobb og er rett og slett happy!"

Les hele saken

Lerum har reist til skyen

Norges største saft- og syltetøyprodusent har valgt Visma.net Payroll, et lønnssystem i skyen og Columbi som leverandør

Les hele saken

Full utnyttelse av Visma Business

Hansen Protection er noe så sjeldent som en produsent av klær i Norge med høye krav til interne systemer. Slik løste vi utfordringene deres ved å utnytte hele Visma Business.

Les hele saken

Lønn til mer enn 1900 ansatte

Joe & The Juice er et internasjonalt kaffe- og juicebar konsept med 291 utsalgssteder i 21 land. Da de skulle ha nytt lønnssystem i Norge falt valget på Columbi og Visma.net Payroll.

Les hele saken

Hold deg oppdatert på det siste og løft din IT-kunnskap