Fra endring til suksess!

P. A. Bachke har levert verktøymaskiner til norsk industri siden 1947

Les mer

Som en av Norges eldste leverandører av verktøymaskiner, har P.A. Bachke kunder innenfor ulike typer industri. Alle med et sterkt fokus på kompetanse og service. I samarbeid med noen av verdens ledende produsenter tilbyr de et bredt utvalg maskiner – både CNC-styrte og manuelle. De også er en aktør innen eiendomsdrift og derfor hadde derfor behov for et skalerbart og fleksibelt økonomisystem som kunne dekke alle forretningsområder.

I fjor tok P. A. Bachke AS et viktig steg ved å flytte fra det jordbaserte til skyen. De byttet fra Visma Global til Business NXT. Valget av Business NXT ble påvirket av tidligere erfaringer med Visma Business og de gode integrasjons mulighetene med andre applikasjoner. 

For mange av oss kan endringer være utfordrende. Det det krever ofte stor innsats for å lykkes. Å få et stort apparat med mange roller til å samarbeide for noe større og bedre, krever både planlegging og struktur.  

P.A. Bachke AS har vist at de har oppskriften på dette. Vi tok en prat med Morten Wesøe, CFO,om hvordan overgangen og prosjektet har gått.

"Overgangen fra Global til Business NXT har vært en stor omstilling for oss. I starten opplevde vi at noe av regnskapsinformasjonen var vanskeligere å finne i Business NXT, og at det var lettere å navigere i Global. Dette løste vi medhjelp fra 'Stjernekonsulent' fra Columbi, som tilpasset skjermbilder for oss. Nå ser vi at mulighetene er mye større enn før, og vi setter stor pris på den sømløse integrasjonen med andre applikasjoner og den gode rapportgeneratoren. Vi ser at Business NXT bidrar til verdiskapning i konsernet."

Relevante referanser

Se alle referanser

Fra endring til suksess!

P. A. Bachke har levert verktøymaskiner til norsk industri siden 1947

Les hele saken

Moss Havn KF er veldig fornøyd med Business NXT!

Moss Havn KF gikk fra Visma Business på server til skybaserte Business NXT i mai 2023 og er strålende fornøyde!

Les hele saken

Fjordpipe AS – en tradisjonsrik hjørnestensbedrift som er fornøyd med Payroll

Fjordpipe har benyttet Payroll i ett år og det har gått bra hele vegen!

Les hele saken

Lokal leverandør av skytjenester ble valgt!

Førde Sementvare har kjørt lønn i Visma.net Payroll i ett halvt år.

Les hele saken

Auto 8-8 er fornøyd bruker av Visma.net Payroll

Auto 8-8 er nordvestlandets største privateide bilkonsern. 300 ansatte frå Bodø i nord til Førde i sør får lønna si gjennom Visma.net Payroll.

Les hele saken

Se film om TAFJORD

Tafjord Kraft AS innførte Visma.net Payroll for sine selskaper 01.01.2022

Les hele saken

SulaVekst + Columbi

Sula Vekst AS benytter AutoCollect til reskontrooppfølging, purring og inkasso og sparer mye tid som de kan benytte til kjernevirksomheten

Les hele saken

Norges Skiforbund sparer tid på viderefakturering

Høsten 2019 tok Norges Skiforbund i bruk Visma.net ERP som sitt nye regnskapssystem

Les hele saken

Marina Solutions AS – Alt i skyen, enkelt og greit!

Marina Solutions AS har valgt å bli en «pure cloud» bedrift, det vil si at absolutt all programvare som benyttes er i skyen.

Les hele saken

Foodpartner valgte Visma.net

Foodpartner valgte Visma.net: "Det er bedre for oss og bedre for kundene våre. Jeg går på jobb og er rett og slett happy!"

Les hele saken

Lerum har reist til skyen

Norges største saft- og syltetøyprodusent har valgt Visma.net Payroll, et lønnssystem i skyen og Columbi som leverandør

Les hele saken

Full utnyttelse av Visma Business

Hansen Protection er noe så sjeldent som en produsent av klær i Norge med høye krav til interne systemer. Slik løste vi utfordringene deres ved å utnytte hele Visma Business.

Les hele saken

Lønn til mer enn 1900 ansatte

Joe & The Juice er et internasjonalt kaffe- og juicebar konsept med 291 utsalgssteder i 21 land. Da de skulle ha nytt lønnssystem i Norge falt valget på Columbi og Visma.net Payroll.

Les hele saken

Hold deg oppdatert på det siste og løft din IT-kunnskap