Utvikling og integrasjoner

Hvorfor utvikling

Akkurat som mennesker så er bedrifters behov forskjellige. Derfor er nøkkelen til en vellykkede IT systemer at de kan tilpasses behovene til bedriften. Visma sine ERP løsninger – herunder Visma.net ERP og Visma Business NXT - er laget for å kunne støtte integrasjoner og skreddersøm. Så selv om du kjøper ett standardsystem så kan det med andre ord spesialtilpasset til din bedrift.

Typiske utviklingsprosjekt

Bedriften har en nettbutikk og ett økonomisystem som ikke snakker sammen. Det er behov for en integrasjon slik at en salgsordre kommer direkte inn i ERP systemet - uten å gå via mail eller andre kanaler. ERP systemet snakker igjen med en håndterminal på lageret. Lagermedarbeideren plukker varene, skanner de for kvalitetssikring og at rett vare er plukket. Han setter varene på en vekt som veier de og via håndterminalen bestiller henting fra Bring med rett vekt/volum/pris. Kunde får sendingsbekreftelse, sporingsnr og faktura.

Ingen har behøvd å åpne ERP systemet – alt er gått via integrasjoner – regnskapet er oppdatert.  

Kanskje har du noen filer som kommer fra ett system uten gode integrasjonsmuligheter, som du skal oppdatere i ett annet system som krever fast oppsett på filer? Konvertering av regnskapsfiler, artikkelimport, prislister, leverandøravtaler, timelister osv er veldig vanlig å ønske utviklet.  

Les her hva Øyvind Larsen, adm.dir. i Visma Software, sier om integrasjoner og vår kunde Foodpartner AS.

Integrasjoner

Se på ditt økonomi og ERP system som en HUB. Det skal ta imot, behandle og fordele videre. I mange tilfeller sitter mennesker og er tjenerne til sitt ERP system – det er det sjelden gode grunner til.  

Før i tiden satt vi med Excelark (eller papir) fylte ut reiseregninger – skrev ut, la til leder. Leder signerte gikk til regnskapsfører og leverte. Regnskapsføreren registrerte inn i lønn.  I dag har vi kreditkort og elektronisk kjørebok integrert i Expense. Tar bilder av kvitteringer med mobil. Sender det elektronisk til godkjenning. Leder godkjenner – bilaget er automatisk lagt inn i lønnskjøringen.  

På tilsvarende måter som med reiseregninger kan vi bistå med å løse små og større integrasjonsbehov - ta kontakt og vi finner den beste løsningen sammen!

Kostnader  

Mange er redde for kostnader når det kommer til skreddersøm og utvikling. Man hører ofte om enorme kostnadsoverskridelser og beløp i millionklassen. Selv om en del prosjekt kan være store, kostbare og komplekse – så ser vi at veldig mange utviklingsprosjekt ligger under 50.000 og noen helt nede i 5000 kr for å få utviklet.  

Sjekk gjerne https://apps.visma.com/NO for ferdige integrasjoner og ferdig skreddersøm.

Hvordan foregår utviklingsprosjekt

1. Behovsanalyse

Sammen med dere avdekker vi behovet dere ønsker dekket. Vi har med oss konsulenter som kjenner systemet og utviklere som har erfaring fra tilsvarende oppdrag.

2. Løsningsforslag

Columbi utarbeider et løsningsforslag basert på behovsanalysen. Vi involverer de nødvendige ressursene fra evt. 3. parter og andre vi trenger informasjon fra.

 

3. Presentasjon

Vi gir dere en presentasjon av løsningsforslaget, dette inkluderer selvfølgelig tids- og kostandsestimater.

4. Beslutning

På grunnlag av løsningsforslaget besluttes det hva som skal utvikles.  

5. Utvikling og test

Løsningen blir utviklet av vårt dyktige utviklingsteam. En testversjon gjøres tilgjengelig for dere og vi retter evt. feil fortløpende.

6. Drift

Løsningen blir implementert i drift og den nye hverdagen trer i kraft. Vårt supportteam står klar til å bistå hvis det skulle være spørsmål.

No items found.

No items found.

No items found.
No items found.

Spørsmål og svar

No items found.

Spørsmål om tjenesten?

Ta kontakt med en av våre dyktige rådgivere eller fyll ut skjemaet så tar vi kontakt.

Takk skal du ha! Henvendelsen er mottatt!
Henvendelsen kunne dessverre ikke sendes. Vennligst prøv igjen senere.

Jon Henrik Sogn

Teamleder utvikling

450 29 595jhs@columbi.no

Få en time
rådgivning!

Kontakt oss!

Text Link