Columbi kåret til DN Gaselle 2022

En av Norges største Visma.net forhandlere

Via kontrollert organisk vekst og strategiske oppkjøp, så har Columbi blitt kåret som Gaselle 3 år på rad. Vi meislet ut en strategi helt tilbake i 2011 og målet var å dreie all vår virksomhet mot skybaserte løsninger.

SMB markedet er klar for skyen!

Mikromarkedetvar tidlig ute med å adoptere skyløsninger og dette markedet går nå mot en metning. SBM markedet har hengt litt etter, men har tatt av siste 2 årene.  
SMB segmentet vil, slik vi ser det, fortsette å vokse. Langt flere av de større kundene kontakter oss nå, fordi de har et ønske om å ta reisen til skyen, samt løse utfordringer tilknyttet til reisen.

Lanseringen av Visma Business NXT ("Visma Business i skyen") gjør at vi er og kommer til å bli relevante for mange SMB-kunder i Norge i flere 10-årer fremover.

I Visma.net sitt innarbeidede flaggskip i skyen; Visma.net Payroll, befinner vi oss i toppskiktet i Norge. Vi har gjennomført mange gode leveranser til fornøyde store og små lønnskunder. Den spreke 115 åringen Lerum AS i Vestland fylke, er et godt eksempel på en fornøyd Payroll kunde.

Vi har og oppdaget at vi er attraktive for kommende konsulent-stjerner innenfor ERP, HR og Lønn. For de som ser for seg en fremtid innen vår bransje, så tilbyr vi en utfordrende og trivelig arbeidsplass.

Columbi sin Gaselleresept er enkel:
Hyggelige kunder, dyktige ansatte og profesjonelle leverandører.

Annet Aktuelt

Se flere nyheter

Effektiv logistikk med Compello og Columbi

Revolusjoner fakturahåndteringen med intelligent automatisering

Les mer

Effektiv logistikk med Visma Amili og Columbi

Møt Visma Amili: Din partner i fakturahåndtering og likviditetsforbedring

Les mer

Effektiv logistikk med BxSoftware og Columbi

Se demonstrasjon med BxSoftware - Oppdag en revolusjonerende lagerhåndtering med avanserte løsninger som sparer tid og penger.

Les mer

Få en time
rådgivning!

Kontakt oss!