Columbi kåret til DN Gaselle 2022

En av Norges største Visma.net forhandlere

Via kontrollert organisk vekst og strategiske oppkjøp, så har Columbi blitt kåret som Gaselle 3 år på rad. Vi meislet ut en strategi helt tilbake i 2011 og målet var å dreie all vår virksomhet mot skybaserte løsninger.

SMB markedet er klar for skyen!

Mikromarkedetvar tidlig ute med å adoptere skyløsninger og dette markedet går nå mot en metning. SBM markedet har hengt litt etter, men har tatt av siste 2 årene.  
SMB segmentet vil, slik vi ser det, fortsette å vokse. Langt flere av de større kundene kontakter oss nå, fordi de har et ønske om å ta reisen til skyen, samt løse utfordringer tilknyttet til reisen.

Lanseringen av Visma Business NXT ("Visma Business i skyen") gjør at vi er og kommer til å bli relevante for mange SMB-kunder i Norge i flere 10-årer fremover.

I Visma.net sitt innarbeidede flaggskip i skyen; Visma.net Payroll, befinner vi oss i toppskiktet i Norge. Vi har gjennomført mange gode leveranser til fornøyde store og små lønnskunder. Den spreke 115 åringen Lerum AS i Vestland fylke, er et godt eksempel på en fornøyd Payroll kunde.

Vi har og oppdaget at vi er attraktive for kommende konsulent-stjerner innenfor ERP, HR og Lønn. For de som ser for seg en fremtid innen vår bransje, så tilbyr vi en utfordrende og trivelig arbeidsplass.

Columbi sin Gaselleresept er enkel:
Hyggelige kunder, dyktige ansatte og profesjonelle leverandører.

Annet Aktuelt

Se flere nyheter

Vi inviterer til HR-dagen i Sunnfjord!

Bli med på HR-dagen i Sunnfjord. Vi spør: Hva kreves av en arbeidsplass i 2024?

Les mer

Vi gratulerer Thomas Stenersen med hedersprisen for årets utøver!

Han har en betydelig rolle i flere internasjonale mesterskap, nominasjons til bestemannspris på Wang toppidrett, støtte til lokal idrett og satser samtidig på håndballkarrieren. Navnet på årets vinner verdt å merke seg.

Les mer

Nytt konsept fra Columbi: Spørretimen Business NXT

Tirsdag 30. januar kan du få med deg verdens første Spørretimen Business NXT med Columbi Micro!

Les mer

Få en time
rådgivning!

Kontakt oss!