Tjenester og bransjeløsninger

Columbi tilbyr skyløsninger fra Visma. I tillegg tilbyr vi serverleie, produkter og tjenester for drift, overvåking av servere og infrastruktur. Vi tilbyr produkter og tjenester i toppklassen for å sikre stabile løsninger for din bedrift. Våre systemer gir sikre og raske løsninger for din bedrift.

Med skytjenester har du alltid dokumenter og data lagret i skyen, trygt og sikkert.

Visma.net ERP

Visma.net ERP dekker bedriftens behov innenfor regnskap, logistikk, prosjektstyring, rapportering, analyse, lønn og HR.

Les mer

Business NXT

Business NXT er skyversjonen av Visma Business og er skreddersydd for deg som er i en mellomstor eller stor bedrift og trenger maks ytelse i skyen.

Les mer

Contracting NXT

Med Contracting NXT samler du alle arbeidsprosesser i én helhetlig skybasert pakke, som dekker dine behov innen ordre, prosjekt, lagerstyring, økonomi, rapportering og lønn.

Les mer

AutoCollect

Purring og inkasso enkelt og automatisert. Direkte fra økonomisystemet ditt.

Les mer

Visma.net Payroll

Forenkle arbeidshverdagen med avansert automatikk, få mer valgfrihet og kjør lønn hvor enn du befinner deg.

Les mer

NetVision

Integrasjoner til timeregistrering, utleggssystemer, ERP systemer, kostnadsfordeling, spesialrapporter eller tilsvarende

Les mer

OneStop Reporting

Den viktigste funksjonen til ethvert regnskapssystem er å gi beslutningstakere innsyn i egne data og gode grunnlag for sine beslutninger. For å få til dette er det fornuftig med et kraftig rapporteringsverktøy.

Les mer

Compello

Hvert år sparer over tusen bedrifter i hele Europa masse tid og får raskere betalt med våre smarte fakturatjenester og fantastiske support.

Les mer

4human

4human HRM er en funksjonsrik HR-løsning som effektiviserer personalprosesser, forbedrer oppfølgingsrutiner, gir deg oversikt over sykefravær, og sikrer positive og fleksible onboardingsprosesser.

Les mer

Dottie HR

Et nytt HR-system fra Visma Software AS som er integrert mot Visma.net Payroll

Les mer

Microsoft 365

Med Microsoft 365 og Microsoft Teams kan du og dine ansatte få muligheten til å jobbe hvor som helst. Det inkluderer også cybersikkerhet og redusering av kostnader.

Les mer

Utvikling og integrasjoner

Akkurat som mennesker så er bedrifters behov forskjellige. Derfor er nøkkelen til en vellykkede IT systemer at de kan tilpasses behovene til bedriften. Visma sine ERP løsninger – herunder Visma.net ERP og Visma Business NXT - er laget for å kunne støtte integrasjoner og skreddersøm. Så selv om du kjøper ett standardsystem så kan det med andre ord spesialtilpasset til din bedrift.

Les mer

NetVision TimeSheet

Netvision Timesheet er ett timeregistreringssystem som er integrert med Visma Business, Business NXT og Visma.net ERP. Netvision TimeSheet passer for bedrifter som vil skrive og samle timer som skal viderefaktureres til kunder fra ERP systemer i skyen.

Les mer

NetVision Connect

Netvision Connect er en webbasert skytjeneste som vi har utviklet for å binde sammen ulike programmer i skyen. Tjenesten er laget for å hente filer inn og ut av Visma.net plattformen. Netvision Connect kan også kommunisere via API.

Les mer

IT-tjenester

Columbi er en totalleverandør av IT-tjenester, hvor vi har et bredt utvalg av programvare og tjenester for små og mellomstore bedrifter. ‍

Les mer

Visma Global

Visma Global er et etablert økonomisystem som dekker de fleste behov innen regnskap, logistikk, rapportering, time og kasse.

Les mer

Visma Business

Visma Business er et fleksibelt og skalerbart økonomisystem. Systemet er designet for integrasjoner med andre systemer, kommer med apper og nettbaserte løsninger.

Les mer

Visma lønn

Visma lønn er et lønnssystem som er tilpasset ERP-løsninger.

Les mer

Eiendom

Columbi har systemer og kompetanse for å sikre og skape merverdi for eiere av fast eiendom.

Les mer

Frivillighet

Med fremtidens skyløsninger og vår kompetanse får du en komplett løsning – fra lønn til prosjektstyring og alt imellom

Les mer

Prosjekt

Alle systemene ligger i skyen og er integrert med hverandre som gjør at du får en full og god oversikt over dine prosjekter.

Les mer

Varehandel

Automatiser komplekse operasjoner – spar tid og ressurser– i et fremtidsrettet ERP-system tilrettelagt for mindre punching

Les mer

Tett oppfølging gjennom hele prosessen

Vi hjelper deg fra A til Å med din reise til en smarte og mer automatisert hverdag. Vi hjelper deg med implementering og leverer rådgivning og bistand fra start til slutt.

Bli bedre kjent med vår prosess