Vil du bli vår #1 ansatt i Danmark?

Vil du bli vår #1 ansatt i Danmark?

I så fall bør du lese videre.

Vi søker nå etter Columbi Danmarks første ansatte. Investorene er klare. Nå trenger vi en Country Manager som kan starte i februar 2024.

For å trives i denne rollen bør du være glad i å jobbe i en start-up. Du trenger også å kunne jobbe selvstendig og være initiativrik. Fagfeltet er stort, derfor må du ha erfaring med ERP-systemer. Siden Columbi Danmark skal arbeide i det danske markedet, ser vi for oss en person som snakker og skriver godt dansk.

En spennende mulighet for en ambisiøs leder

Som Country Manager spiller du en sentral rolle i vårt nye datterselskap. Du vil jobbe tett med vår ledelse i Norge og Visma i Danmark. Vi mener dette er en unik mulighet for den rette personen. Du får jobbe med en start-up som allerede har solid grunnmur og stort nettverk. Det er ikke ofte den muligheten byr seg, sier Administrerende Direktør i Columbi Tor Egil Kristensen.

Du får jobbe med en start-up, som allerede har solid grunnmur og stort nettverk. Det er ikke ofte den muligheten byr seg.

En spennende reise i vente

Columbi Danmark har allerede fått mye oppmerksomhet i Norge. I tillegg kommer Visma til å bruke mye ressurser på å lansere Business NXT i Danmark til våren.

Columbi i Norge er et raskt voksende selskap. Nå har vi en ambisiøs visjon om å bli ledende innen ERP i Danmark. Hvis du er en selvstendig og initiativrik person som brenner for å bidra til vekst i en start-up kultur, ta kontakt med Johnny Askevig på ja@columbi.dk

Hele stillingsannonsen ligger på Columbi DK sin LinkedIn-side, og den finner du her.

Annet Aktuelt

Se flere nyheter

Vi inviterer til HR-dagen i Sunnfjord!

Bli med på HR-dagen i Sunnfjord. Vi spør: Hva kreves av en arbeidsplass i 2024?

Les mer

Vi gratulerer Thomas Stenersen med hedersprisen for årets utøver!

Han har en betydelig rolle i flere internasjonale mesterskap, nominasjons til bestemannspris på Wang toppidrett, støtte til lokal idrett og satser samtidig på håndballkarrieren. Navnet på årets vinner verdt å merke seg.

Les mer

Nytt konsept fra Columbi: Spørretimen Business NXT

Tirsdag 30. januar kan du få med deg verdens første Spørretimen Business NXT med Columbi Micro!

Les mer

Få en time
rådgivning!

Kontakt oss!