Vil du bli vår #1 ansatt i Danmark?

Vil du bli vår #1 ansatt i Danmark?

I så fall bør du lese videre.

Vi søker nå etter Columbi Danmarks første ansatte. Investorene er klare. Nå trenger vi en Country Manager som kan starte i februar 2024.

For å trives i denne rollen bør du være glad i å jobbe i en start-up. Du trenger også å kunne jobbe selvstendig og være initiativrik. Fagfeltet er stort, derfor må du ha erfaring med ERP-systemer. Siden Columbi Danmark skal arbeide i det danske markedet, ser vi for oss en person som snakker og skriver godt dansk.

En spennende mulighet for en ambisiøs leder

Som Country Manager spiller du en sentral rolle i vårt nye datterselskap. Du vil jobbe tett med vår ledelse i Norge og Visma i Danmark. Vi mener dette er en unik mulighet for den rette personen. Du får jobbe med en start-up som allerede har solid grunnmur og stort nettverk. Det er ikke ofte den muligheten byr seg, sier Administrerende Direktør i Columbi Tor Egil Kristensen.

Du får jobbe med en start-up, som allerede har solid grunnmur og stort nettverk. Det er ikke ofte den muligheten byr seg.

En spennende reise i vente

Columbi Danmark har allerede fått mye oppmerksomhet i Norge. I tillegg kommer Visma til å bruke mye ressurser på å lansere Business NXT i Danmark til våren.

Columbi i Norge er et raskt voksende selskap. Nå har vi en ambisiøs visjon om å bli ledende innen ERP i Danmark. Hvis du er en selvstendig og initiativrik person som brenner for å bidra til vekst i en start-up kultur, ta kontakt med Johnny Askevig på ja@columbi.dk

Hele stillingsannonsen ligger på Columbi DK sin LinkedIn-side, og den finner du her.

Annet Aktuelt

Se flere nyheter

Effektiv logistikk med Compello og Columbi

Revolusjoner fakturahåndteringen med intelligent automatisering

Les mer

Effektiv logistikk med Visma Amili og Columbi

Møt Visma Amili: Din partner i fakturahåndtering og likviditetsforbedring

Les mer

Effektiv logistikk med BxSoftware og Columbi

Se demonstrasjon med BxSoftware - Oppdag en revolusjonerende lagerhåndtering med avanserte løsninger som sparer tid og penger.

Les mer

Få en time
rådgivning!

Kontakt oss!