Vi blir internasjonale!

Vi skal være best på kundetilfredshet, også i Danmark, sier Administrerende direktør Tor Egil Kristensen

Vi i Columbi er stolt av å være en ledende Visma-forhandler. Med satsingen i Danmark blir vi en internasjonal Visma-partner. I mai 2024 går startskuddet for Business NXT og Visma. Da har vi allerede vært der siden nyåret, og skapt oss et navn i markedet. Det gir oss en unik posisjon fra dag én. Målet er å bli markedsledende innenfor ERP i Danmark.

Vi har visst lenge at Visma skal satse i Danmark, derfor er verken tidspunkt eller land tilfeldig valgt. Vi har hatt stor vekst i Norge de siste årene, og nå er vi klare for nye utfordringer. Spørsmålet er ikke om vi er klare for Danmark, men om Danmark er klare for oss, sier Tor Egil, med glimt i øyet.

Spørsmålet er ikke om vi er klare for Danmark, men om Danmark er klare for oss

Historien om Columbi DK startet med at vi lot oss inspirere av Visma. De har hatt virksomhet i Danmark lenge, men nå setter de inn støtet. De har oversatt hele Business NXT,det er lagt inn danske lover og regler og opplæringen i Learning Universe er på dansk.

I København har vi fått med oss Johnny Askevig og Lars Bertrand de Nully. Johnny har drevet eget firma i 15 år, er utdannet psykolog (cand.psych.) og jobber med bedriftsutvikling. Han satt i styret i det danske selskapet Acubiz. Der ble han kjent med Lars. Lars var gründer og CEO i Acubiz. Selskapet leverte reiseregningssystem i over 40 land og ble solgt til Visma i 2021.

Med to businesstungvektere på laget har vi sikret oss en pangstart på det danske markedet. Nettverket, kapasiteten og erfaringen deres gir oss den beste starten vi kunne fått.

Det er ingen tvil om at dette er noe av det største som har skjedd Columbi. Grunnleggelsen, oppkjøp av datterselskapene våre, og nå dette. Vi er stolt av å ha så fine milepæler i historien vår, og vi gleder oss til det blir flere, sier Tor Egil.

I dag, 18/12-23 har Viseadministrerende direktør i Columbi, Stian Lie; MD Visma Software A/S Denmark, Knut Gunnar Andersen og Administrerende direktør i Columbi,Tor Egil Kristensen lansert nyheten om at Columbi DK går av stabelen til neste år.

Vismas Lansering av Business NXT i Danmark blir 23/5-24.

Annet Aktuelt

Se flere nyheter

Møt Jan Sollid Storehaug

HR-dagen i Moss presenterer Jan Sollid Storehaug: Kunstig intelligens (AI) og det nye arbeidslivet.

Les mer

Møt Christina Gjestvang

HR-dagen i Moss presenterer Christina Gjestvang: Fysisk Aktivitet - HR-lederens Gullresept

Les mer

Møt Rune Semundseth

HR-dagen i Moss presenterer Rune Semundseth: Kultur som nøkkel til suksess de neste 5 årene

Les mer

Få en time
rådgivning!

Kontakt oss!