Stolt hovedsponsor av Årets Utøver i Moss

Vi i Columbi er stolt av å støtte lokalt idrettsliv. I stedet for å kjøpe julegaver til kunder, har vi «spart» julegaven til januar.

Siden 2022 har vi vært hovedsponsor av prisen for årets utøver, delt ut av Moss Idrettsråd.

Prisen for 2023 deles ut 18. januar 2024.

Moss Idrettsråd har lang tradisjon for å dele ut hederspris.

Etter noen års opphold, etter at Einar Aas-prisen ble delt ut for siste gang i2019, fikk prisutdelingen en ny start i 2022. Formålet med prisene er å hylle den lokale idretten. Hedersprisen skal anerkjenne og belønne idrettsprestasjoner og motivere videre. Prisvinnerne må enten ha "oppnådd imponerende resultater som setter Moss på kartet eller ha gjort ekstraordinære bidrag for å styrke idrettsmiljøet i kommunen."

Dette sier Moss idrettsråd om tanken bak prisutdelingen: I Moss er vi flinke på rekruttering og barneidrett, noe som gir et strålende grunnlag for idrettslivet i byen vår. For å få til dette trenger utøverne ha økonomi til å kunne fortsette satsingen inn mot seniornivå. Dette er en viktig innsikt som den nye idrettsprisen vil bestrebe seg på å bistå med. Det er tre priser som deles ut: Årets ildsjel, årets utøver og årets klubb.

Utdelingen er på Moss Kommunes festaften i samfunnssalen i Moss. Vi er tilstede for å overrekke en sjekk på 25.000,- til vinneren av Hedersprisen for årets utøver.

Annet Aktuelt

Se flere nyheter

Vi inviterer til HR-dagen i Sunnfjord!

Bli med på HR-dagen i Sunnfjord. Vi spør: Hva kreves av en arbeidsplass i 2024?

Les mer

Vi gratulerer Thomas Stenersen med hedersprisen for årets utøver!

Han har en betydelig rolle i flere internasjonale mesterskap, nominasjons til bestemannspris på Wang toppidrett, støtte til lokal idrett og satser samtidig på håndballkarrieren. Navnet på årets vinner verdt å merke seg.

Les mer

Nytt konsept fra Columbi: Spørretimen Business NXT

Tirsdag 30. januar kan du få med deg verdens første Spørretimen Business NXT med Columbi Micro!

Les mer

Få en time
rådgivning!

Kontakt oss!