Stolt hovedsponsor av Årets Utøver i Moss

Vi i Columbi er stolt av å støtte lokalt idrettsliv. I stedet for å kjøpe julegaver til kunder, har vi «spart» julegaven til januar.

Siden 2022 har vi vært hovedsponsor av prisen for årets utøver, delt ut av Moss Idrettsråd.

Prisen for 2023 deles ut 18. januar 2024.

Moss Idrettsråd har lang tradisjon for å dele ut hederspris.

Etter noen års opphold, etter at Einar Aas-prisen ble delt ut for siste gang i2019, fikk prisutdelingen en ny start i 2022. Formålet med prisene er å hylle den lokale idretten. Hedersprisen skal anerkjenne og belønne idrettsprestasjoner og motivere videre. Prisvinnerne må enten ha "oppnådd imponerende resultater som setter Moss på kartet eller ha gjort ekstraordinære bidrag for å styrke idrettsmiljøet i kommunen."

Dette sier Moss idrettsråd om tanken bak prisutdelingen: I Moss er vi flinke på rekruttering og barneidrett, noe som gir et strålende grunnlag for idrettslivet i byen vår. For å få til dette trenger utøverne ha økonomi til å kunne fortsette satsingen inn mot seniornivå. Dette er en viktig innsikt som den nye idrettsprisen vil bestrebe seg på å bistå med. Det er tre priser som deles ut: Årets ildsjel, årets utøver og årets klubb.

Utdelingen er på Moss Kommunes festaften i samfunnssalen i Moss. Vi er tilstede for å overrekke en sjekk på 25.000,- til vinneren av Hedersprisen for årets utøver.

Annet Aktuelt

Se flere nyheter

Effektiv logistikk med Compello og Columbi

Revolusjoner fakturahåndteringen med intelligent automatisering

Les mer

Effektiv logistikk med Visma Amili og Columbi

Møt Visma Amili: Din partner i fakturahåndtering og likviditetsforbedring

Les mer

Effektiv logistikk med BxSoftware og Columbi

Se demonstrasjon med BxSoftware - Oppdag en revolusjonerende lagerhåndtering med avanserte løsninger som sparer tid og penger.

Les mer

Få en time
rådgivning!

Kontakt oss!