HR-dagen i Sunnfjord: Vi introduserer Rune Semundseth

Bedre arbeidshverdag – for alle

Rune har en mastergrad i organisasjonspsykologi. Dette gir ham en solid faglig innsikt i hvordan organisasjoner fungerer, og hvordan menneskelig atferd påvirker arbeidsplasser. Han er også grunnlegger og administrerende direktør av businessMastering as. Et selskap som arbeider for å bedre arbeidshverdagen, for alle. De holder foredrag og workshops, og de kan gjennomføre kulturanalyser og opplæring i mer meningsfulle medarbeidersamtaler.

Les mer om HR-dagen her

Motiverende foredragsholder

Med ukentlige oppdrag er det liten tvil om at han har også etablert seg som en av Norges mest ettertraktede kurs- og foredragsholdere. Han forteller historier, bruker humor og er inkluderende når han holder snakker og forteller. Han har en ledig og leken stil, noe som gjør det lett å la seg rive med, både med latter og tårer.

 

Medarbeidersamtaler og kunsten å lytte

Rune er også forfatter. Han har skrevet 11 bøker, inkludert "KulturKoden" og "Lyttekunsten". I mars 2015 ga han og Fagbokforlaget ut boken Medarbeiderkoden. Konseptet og boken Medarbeidersamtalen 2.0 ble lansert høsten 2016. Den har blitt en bestselger og det mest brukte opplegget i Norge innenfor medarbeidersamtaler.

Les programmet for HR-dagen her

Inspirerer til endring

Semundseths innflytelse strekker seg langt utenfor kontorenes vegger. Hans visjon om å skape mer engasjerende, inkluderende og effektive arbeidsplasser inspirerer ledere og HR-profesjonelle. Med en lidenskap for kontinuerlig læring og innovasjon fortsetter Rune Semundseth å være en toneangivende figur i utviklingen av fremtidens arbeidsliv.

 

Kultur som strategi

På HR-dagen vår skal Rune dele sine innsikter og erfaringer om betydningen av kultur i dagens organisasjoner; "Kultur, trolig aller viktigste fokus det neste 5 årene". Med et øye på fremtiden peker han på hvordan riktig kulturstrategi kan være avgjørende for suksess i de kommende årene.

 

Vi gleder oss til å la oss rive med av Rune.

Annet Aktuelt

Se flere nyheter

Møt Jan Sollid Storehaug

HR-dagen i Moss presenterer Jan Sollid Storehaug: Kunstig intelligens (AI) og det nye arbeidslivet.

Les mer

Møt Christina Gjestvang

HR-dagen i Moss presenterer Christina Gjestvang: Fysisk Aktivitet - HR-lederens Gullresept

Les mer

Møt Rune Semundseth

HR-dagen i Moss presenterer Rune Semundseth: Kultur som nøkkel til suksess de neste 5 årene

Les mer

Få en time
rådgivning!

Kontakt oss!