HR-dagen i Sunnfjord: Vi introduserer Columbi, 4Human HRM og Dottie-HR

Pål Kristian Eggen - Partner og Co Founder av 4human HRM

Pål Kristian Eggen bringer med seg mye erfaring som partner og Co-Founder av 4human HRM. Han er opptatt av effektivisering og innovative HR-verktøy. For eksempel har de allerede fått verdifull erfaring med bruk av kunstig intelligens i 4Human HRM. Dette, og erfaringer med ansattreisen i 4human HRM, vil Pål Kristian snakke om på HR-dagen. Sammen med Jens Erik skal de også snakke om 4human HRM fra leverandør- og brukerperspektivet. Pål Kristian er en person det er lett å la seg inspirere av, derfor er vi glade for at han blir med oss til Sunnfjord for å dele sine erfaringer.

Nora Bernhardsen - Salgsrådgiver i Visma

Nora har jobbet i Visma siden 2018 og har etablert seg som en dyktig salgsrådgiver i Visma. Hun jobber med Payroll og Dottie HR. På HR-dagen vil Nora dele sin lidenskap for Dottie HR og hvordan denne plattformen kan revolusjonere HR-arbeidet i bedrifter. Sammen med Lillian skal de dele praktiske eksempler og personlige erfaringer. Nora og Lillian gleder seg til å inspirere deltakerne til å utforske potensialet til Dottie HR.

Kjersti Elisabeth Fimland - Senior HRM Rådgiver i Columbi Micro

Kjersti Elisabeth Fimland er en av våre beste og mest erfarne Senior HRM-rådgivere i Columbi Micro. Hun er god til å skape gode kundereiser. Et tydelig bevis på det er at hun er ansvarlig for prosjekter som har blitt våre beste kundereferanser; Lerum AS, Auto 8-8, Tafjord Kraft, Vartdal Plastindustri AS. Hun motiveres av å vise kunden hvordan deres kompetanse kan brukes sammen med nye teknologiske løsninger innen lønn og HR. Dette er en perfekt utgangspunkt når Kjersti skal være programleder for dagen. Hennes erfaringer med HRM og teknologi gjør at hun kan vise oss den røde tråden som følger oss gjennom dagen.

Les programmet for HR-dagen her

Lillian Andreassen - HRM Rådgiver i Columbi Micro AS

Lillian Andreassen er en dedikert HRM-rådgiver i Columbi Micro AS. På HR-dagen skal hun fortelle om Vismas nye HR-plattform, Dottie HR. Lillian har fulgt utviklingen av plattformen siden før lansering, så hun har omtrent så lang erfaring det går an å ha. Sammen med Nora skal Lillian snakke om implementeringsprosessen, sett fra et leverandørperspektiv. Med førstehåndserfaring med plattformen, og en lidenskap for å hjelpe kunder, vil Lillian gi konkrete råd og veiledning om hvordan man kan maksimere nytten av denne plattformen.

Jens Erik Mjølnerød - Senior HR-Manager i Columbi Micro

Jens Erik Mjølnerød er grunnlegger og tidligere administrerende direktør i Columbi. Med Jens Erik på talerlisten har vi toppet laget. Han er lidenskapelig opptatt av å få det beste ut av de ansatte. Hans engasjement innen HR generelt har gjort at Columbi er i ferd med å bli en bransjespesialist på HR-arbeid. I tillegg har han førstehåndserfaring med implementering og bruk av 4human, både som leverandør og bruker. Sammen med Pål Kristian skal han dele sine erfaringer med HR-plattformen. Gjennom praktiske tips og triks vil Jens Erik fortelle hvordan vi i Columbi jobber i 4human og våre erfaringer med implementeringsprosessen.

Nå er det ikke lenge til HR-dagen, og endelig har vi fått presentert alle som kommer til å stå på scenen.

På slutten av programmet blir det paneldebatt; .

  • Hvordan vil AI påvirke arbeidshverdagen for oss som jobber i HR - Fremtidens arbeidsstyrke
  • Mangfold og inkludering
  • Mental helse og velvære
  • Fleksibel arbeidsordninger
  • Talentutvikling og kompetanseutvikling

Rune, Trude, Pål Kristian og Jens Erik skal delta i paneldebatten. Den ledes av vår egen salgs- og markedssjef Jan Arve Aarseth. Vi tror dette kan gi publikum en energisk og inspirerende avslutning på dagen.

Det kommer til å bli en dag med ny kunnskap, masse motivasjon og et større nettverk.

Vi sees 18. april!

Les mer om HR-dagen her

Annet Aktuelt

Se flere nyheter

Vidste du, at Visma er hovedsponsor for et af verdens bedste cykelhold?

Team Visma Lease a Bike dominerer cykelløb med støtte fra Visma's avancerede teknologi og innovative marketing.

Les mer

Columbi lanserer dansk hjemmeside - og reiser til Danmark!

Vi i Columbi er begeistret over lanseringen av vår nye danske hjemmeside! Vi er stolte over endelig vise Danmark hva vi kan tilby - på dansk ❤

Les mer

HR-dagen i Sunnfjord: En kjempesuksess!

Vårens vakreste eventyr er historie. Les oppsummeringen her.

Les mer

Få en time
rådgivning!

Kontakt oss!