Effektiv logistikk med Compello og Columbi

Compello

I en verden der tid er penger, tilbyr Compello banebrytende løsninger for å automatisere og forenkle fakturahåndteringen. Som en del av Visma-gruppen, og med over to tiår i bransjen, bringer Compello en unik kombinasjon av erfaring og innovasjon til bordet. Se det her.

La kunstig intelligens ta seg av fakturaene.

Automatisert fakturamottak:

Med Compello blir det enkelt å motta fakturaer. Systemet gjenkjenner og tolker fakturaer mottatt i e-post, som PDF eller EHF før de de sendt til ERP-systemet ditt. Det betyr at du sparer ressurser på å tolke og behandle fakturaer, og på at det blir færre feil.

Smart fakturagodkjenning:

Med automatisert godkjenning sørger Compello for at fakturaene blir godkjent og klarert for betaling. Systemet kan tilpasses med serie- eller parallellgodkjenning.

Innsikt og kontroll:

Compello gir deg full oversikt over fakturastrømmen gjennom et enkelt og brukervennlig dashboard. Dette kan gi bedre beslutningstaking fordi du får detaljert innsikt i bedriftens finansielle transaksjoner.

Miljøbevisst og fremtidsrettet:

I tillegg til at de er sertifisert miljøfyrtårn selv, gjør Compello bedriften mer bærekraftig. Digitalisert fakturaprosess gjør at det brukes mindre papir og ressurser til å sende fakturaer. Compellos kunder sparer allerede rundt 15.000 trær årlig.

Med Compellos robuste løsninger kan din bedrift frigjøre verdifulle ressurser og fokusere på det de er best på. Om du ønsker å se hvor mye tid og penger din bedrift kan spare, så anbefaler vi å se Compellos del av logistikkwebinaret vårt.

Se klipp her: https://vimeo.com/951419119?share=copy

Se hele webinaret her: https://vimeo.com/951428401?share=copy

Annet Aktuelt

Se flere nyheter

Møt Jan Sollid Storehaug

HR-dagen i Moss presenterer Jan Sollid Storehaug: Kunstig intelligens (AI) og det nye arbeidslivet.

Les mer

Møt Christina Gjestvang

HR-dagen i Moss presenterer Christina Gjestvang: Fysisk Aktivitet - HR-lederens Gullresept

Les mer

Møt Rune Semundseth

HR-dagen i Moss presenterer Rune Semundseth: Kultur som nøkkel til suksess de neste 5 årene

Les mer

Få en time
rådgivning!

Kontakt oss!