Columbi stipend til Norges raskeste sykepleier!

Vi gratulerer Linn Oppegaard fra Moss Idrettslag med hedersprisen Årets utøver! Hedersprisen utdeles av Moss Idrettsråd og Columbi stiller med stipend på kr 25.000,- til vinneren. Columbi har gjennom mange år hatt en dyp forankring innen idretten og det føles svært naturlig for oss å bidra til en slik pris. Og drive med idrett fremmer mer overskudd og mer lyst til å gå på jobben! Vi tror at å ha en utøver i toppen gir næring til drømmer og visjoner og gir talentene noe å strekke seg etter, noe vi også ser gjenspeiler seg i arbeidslivet.

Linn vant prisen i kategorien Tro = Utøver prisen. Med stor TRO og overbevisning om at arbeidet som legges ned skal føre frem, bringe fremgang og stadig bedre resultater, satser utøveren sin tid og sine krefter på å nå sin målsetting.

Kriteriet for årets utøver en utøver som hevder seg minimum på nasjonalt nivå, og i tillegg tar en utdanning eller jobber for å satse og er topp tre i NM junior og/eller senior. Alder på utøver skal være 16 + i overgang fra junior til senior. Det er en ekstraordinær person i klubben, som skaper verdier og er et til etterfølgelse. Prisvinneren må enten ha oppnådd gode resultater som er med på å sette Moss på kartet, eller på annen måte har gjort en fortjenestefull innsats for å løfte idrettsmiljøet i kommunen.

Begrunnelsen for at Linn vant prisen er: 

Linn er en kandidat som oppfyller alle kriteriene i kategorien med 2 NM gull i sprintløp, deltagelse i EM og VM i 2022, samtidig som en bachelor i sykepleie ble fullført.

Utøveren er et lokomotiv og et forbilde i idrettslaget. Hennes prestasjoner og historie skaper stolthet og tro blant utøvere på at tålmodighet og godt treningsarbeide gir resultater. Hun deler gladelig av sine erfaringer med yngre utøvere og har god kontakt med resten av gruppen. Det er motiverende å ha utøvere med sterke resultater og rikseksponering, som er Norgesmester og på landslaget.  Dette er svært viktig for både treningsutbyttet og det sosiale livet i klubben, og klubbkvelder sent på natt med vår egen utøver som VM deltager er ubetalelig for klubben.

Hanne B. Devig og Jens Erik Mjølnerød fra Columbi deler ut prisen til Linn

Gjennom sine resultater har hun satt Moss på friidrettskartet igjen, og i media framstår hun som et jordnært og særdeles godt forbilde. Norges raskeste sykepleier er fra Moss!

Annet Aktuelt

Se flere nyheter

HR-dagen i Sunnfjord: Vi introduserer Columbi, 4Human HRM og Dottie-HR

Vi er stolte av å endelig kunne presentere resten av foredragsholderne og programlederen for HR-dagen i Sunnfjord

Les mer

HR-dagen i Sunnfjord: Vi introduserer Trude Ramstad

Trude Ramstad sitt hjerte slår for godt lederskap

Les mer

HR-dagen i Sunnfjord: Vi introduserer Rune Semundseth

Han er en rutinert foredragsholder, og en ledende stemme innen HR og lederskap.

Les mer

Få en time
rådgivning!

Kontakt oss!