Columbi Regnskap og Rådgivning AS gjør strategisk oppkjøp

Columbi Micro AS er hovedaksjonær i Columbi Regnskap & Rådgivning, og Columbi gruppen styrker gjennom dette oppkjøpet sin posisjon i regnskapsbyråmarkedet. Samtlige kunder i porteføljen er digitaliserte og skybaserte. Dette er en viktig del av vår strategi. Vi ser frem til å onboarde mange spennende, nye kunder lokalisert over hele Norden.

Columbi Regnskap & Rådgivning består i dag av 8 ansatte regnskapsførere med lang erfaring. 5 av de ansatte er autoriserte, og selskapet er medlem av Regnskap Norge. Kombinert med kraftig organisk vekst medfører oppkjøpet at selskapet kommer til å bemanne opp i 2023.

Columbi gruppen består foruten regnskapsbyrået av it-selskapet Columbi Micro AS, og Columbi Forvaltning AS som leverer tjenester knyttet til kontraktsforvaltning innenfor eiendomsbransjen. Total omsetning i Columbi gruppen forventes å ligge på rundt NOK 80 millioner i 2023.

Samtidig med kjøpsavtalen har vi også inngått avtale om samlokalisering med de to eierne av Finance Professionals Group AS, Thomas Gjelsnes og Nils Østbye. Gjelsnes og Østbye har mange års erfaring på CFO nivå. De leier ut sine tjenester til bedrifter som trenger slik kompetanse.

Vi ser frem til det videre samarbeidet med Thomas og Nils. De vil være et viktig tilskudd til kompetansehuset på Tykkemyr – spesielt overfor større og mer komplekse kunder.

Tor-Egil Kristensen

Styreleder, Columbi Regnskap & Rådgivning AS

Annet Aktuelt

Se flere nyheter

HR-dagen i Sunnfjord: Vi introduserer Columbi, 4Human HRM og Dottie-HR

Vi er stolte av å endelig kunne presentere resten av foredragsholderne og programlederen for HR-dagen i Sunnfjord

Les mer

HR-dagen i Sunnfjord: Vi introduserer Trude Ramstad

Trude Ramstad sitt hjerte slår for godt lederskap

Les mer

HR-dagen i Sunnfjord: Vi introduserer Rune Semundseth

Han er en rutinert foredragsholder, og en ledende stemme innen HR og lederskap.

Les mer

Få en time
rådgivning!

Kontakt oss!