Columbi lanserer dansk hjemmeside - og reiser til Danmark!

Vi reiser til Danmark

Denne helgen reiser vi til Danmark for å delta på lanseringen av Business NXT og møte våre danske kolleger og partnere. Men viktigst av alt: Vi skal feire at vi fortsetter å vokse, nå også utover landegrensene. 

Sjekk ut den nye hjemmesiden til Columbi Danmark

Den danske hjemmesiden vår er nettopp lansert. Vi synes den er kjempefin! Her får våre danske, potensielle kunder all informasjonen de trenger om hvem vi er og hva vi kan tilby. På dansk, og med kundereisen i fokus. 

Lansering av Business NXT Samtidig som vi lanserer vår nye hjemmeside, deltar vi på årets største lansering for Visma; Business NXT for det danske markedet. Business NXT er utviklet for fremtidens forretningsdrift og teknologi. Plattformen gir bedrifter alle verktøyene de trenger for å effektivisere prosesser, forbedre samarbeid og øke produktivitet. 

For oss som er over snittet interessert i ERP er dette en revolusjon for hvordan bedrifter håndterer økonomi og logistikk i Danmark. Nettopp derfor er vi tilstede. Både denne helgen, og med nyåpnede kontorer i København.

Følg vår reise 

Vi inviterer alle til å følge vår reise på sosiale medier. Vi kommer til å poste på Facebook og LinkedIn. Det er deilig å være Columbianer i Danmark ❤

Annet Aktuelt

Se flere nyheter

Effektiv logistikk med Compello og Columbi

Revolusjoner fakturahåndteringen med intelligent automatisering

Les mer

Effektiv logistikk med Visma Amili og Columbi

Møt Visma Amili: Din partner i fakturahåndtering og likviditetsforbedring

Les mer

Effektiv logistikk med BxSoftware og Columbi

Se demonstrasjon med BxSoftware - Oppdag en revolusjonerende lagerhåndtering med avanserte løsninger som sparer tid og penger.

Les mer

Få en time
rådgivning!

Kontakt oss!