Bli med oss til Hotel Riviera!

Vi setter av en dag til å få ny kunnskap om HR, kunstig intelligens og verdien av bevegelse. Sammen tar vi fatt på fremtidens HR-arbeid.

Vi samler fagmiljøet for å skape og forsterke nettverk. Uansett om du er HR-sjef, rådgiver eller bare interessert i et av emnene, så er dette relevant for deg.

Fremstående foredragsholdere

Vi er stolt av å presentere foredragsholderne våre. De kommer garantert(!) til å inspirere og motivere. Vårt mål er at du skal bli så engasjert og inspirert at du går derfra og tenker “Ja, fremtiden ER min og jeg kan påvirke den!”.

Rune Semundseth

Rune Semundseth, en anerkjent lederutvikler og foredragsholder, vil fokusere på kulturens rolle i arbeidslivet. Med bakgrunn fra IT og som forfatter av flere bøker om lederskap, vil han diskutere hvorfor en sterk kultur er avgjørende for enhver organisasjons suksess i de kommende årene.

Christina Gjestvang

Christina Gjestvang, fra Norges idrettshøgskole, vil ta for seg hvordan bedrifter kan motivere og legge til rette for at ansatte adopterer sunnere livsstilsvaner. Hennes forskning omfatter betydningen av fysisk aktivitet og helse, og hun vil tilby praktiske råd for å fremme en helsefremmende arbeidsplass.

Jan Sollid Storehaug

Jan Sollid Storehaug, en teknologi- og digitaliseringsstrateg, vil utforske kunstig intelligensens innflytelse på HR-feltet. Med sin omfattende erfaring vil han belyse hvordan AI kan transformere arbeidsplasser, forbedre beslutningsprosesser, og øke produktiviteten.

Hvorfor delta?

HR-dagen i Moss er en perfekt anledning til å få faglig påfyll, bygge nettverk og hente hjem inspirasjon som kan omdannes til verdifulle handlinger på arbeidsplassen. Det er en dag hvor du kan møte andre i bransjen, utveksle ideer og lære av de beste innenfor HR og ledelse.

Sett av datoen og forbered deg på en dag med nyttige innsikter som vil ruste deg og din organisasjon for fremtiden.

Påmelding:

Meld deg på tidlig og benytt deg av Early Bird-prisen på kr 1990,- frem til 1. august. Ordinær pris er kr 2490,-. Meld deg på her for å sikre din plass. Prisen er uten mva.

Annet Aktuelt

Se flere nyheter

Møt Jan Sollid Storehaug

HR-dagen i Moss presenterer Jan Sollid Storehaug: Kunstig intelligens (AI) og det nye arbeidslivet.

Les mer

Møt Christina Gjestvang

HR-dagen i Moss presenterer Christina Gjestvang: Fysisk Aktivitet - HR-lederens Gullresept

Les mer

Møt Rune Semundseth

HR-dagen i Moss presenterer Rune Semundseth: Kultur som nøkkel til suksess de neste 5 årene

Les mer

Få en time
rådgivning!

Kontakt oss!