Møt Rune Semundseth

Lag en god bedriftskultur

Hvordan kan vi forme en sterkere og mer bærekraftig bedriftskultur for fremtiden?

På årets HR-dag i Moss har vi gleden av å presentere Rune Semundseth, en av Norges mest anerkjente lederutviklere og foredragsholdere. Han har en solid bakgrunn innen lederskap, medarbeiderskap og bedriftskultur. Rune er i tillegg kjent for å holde engasjerende foredrag, noe han beviste da han var med på HR-dagen i Sunnfjord i april i år.

Rune Semundseth startet sin karriere i IT-bransjen og arbeidet med det i ti år før han grunnla sitt eget firma, Businessmastering. Gjennom sitt firma tilbyr han rådgivning og opplæring til et bredt spekter av norske virksomheter. Han jobber for at alle skal få mer arbeidsglede og finne sin indre motivasjon. Det gjør han ved å jobbe med blant annet rolleforståelse og bedre kommunikasjon på arbeidsplassen. Han har skrevet flere bøker, som for eksempel "Medarbeiderkoden", “Medarbeidersamtalen 2.0” og “KulturKoden”, og Rune har etablert seg som en tankeleder innen sitt felt.

På HR-dagen vil Rune Semundseth fokusere på et tema som han mener vil være avgjørende for bedrifters suksess de neste fem årene: kultur. Rune argumenterer for at en sterk og positiv bedriftskultur ikke bare øker trivselen blant medarbeiderne, men også er en kritisk faktor for bærekraftig suksess. Gjennom sin presentasjon vil han dele innsiktsfulle observasjoner og konkrete råd om hvordan bedrifter kan utvikle og styrke sin kultur for å oppnå bedre resultater.

Rune kombinerer teoretisk kunnskap med praktiske eksempler. Det betyr at du enklere kan se for deg hvordan du vil ta i bruk det du nettopp har lært. Han vil gi deg verktøyene du trenger for å bygge en mer motivert og produktiv arbeidsstyrke gjennom fokuserte kulturinitiativer.

Vi gleder oss til å høre Rune Semundseth på HR-dagen i Moss!

Du kan lese mer om HR-dagen her

Og du kan melde deg på her!

Annet Aktuelt

Se flere nyheter

Møt Jan Sollid Storehaug

HR-dagen i Moss presenterer Jan Sollid Storehaug: Kunstig intelligens (AI) og det nye arbeidslivet.

Les mer

Møt Christina Gjestvang

HR-dagen i Moss presenterer Christina Gjestvang: Fysisk Aktivitet - HR-lederens Gullresept

Les mer

Bli med oss til Hotel Riviera!

HR-dagen i Moss: Innsikt og innovasjon for fremtiden

Les mer

Få en time
rådgivning!

Kontakt oss!