Møt Jan Sollid Storehaug

Hva kan HR bruke AI til?

Vi er stolte av å presentere Jan Sollid Storehaug som en av foredragsholderne på årets HR-dag i Moss. Jan er en anerkjent foredragsholder og teknologiekspert med over 30 års erfaring fra ledelse i norske og internasjonale IT-foretak. Hans dype forståelse for digital transformasjon og kunstig intelligens gjør ham til en av landets beste, og kanskje mest reflekterte, formidlere av faget. Hvis du ønsker å forstå hvordan teknologiske endringer påvirker både næringsliv og samfunn, så bør du følge med når Jan snakker.

Jan Sollid Storehaug er kjent for sin evne til å formidle komplekse teknologiske konsepter på en engasjerende og tilgjengelig måte. Han tar for seg viktige temaer som digitalisering, AI, og fremtidens teknologier, med et spesielt fokus på hvordan disse vil påvirke din daglige tilværelse og arbeidsliv. Gjennom sitt arbeid som foredragsholder har han inspirert mange til å omfavne teknologiske endringer og se muligheter for innovasjon og forbedring.

På HR-dagen vil Jan Sollid Storehaug fokusere spesielt på kunstig intelligens og dens implikasjoner for HR og ledelse. Han vil dele hvordan AI kan transformere arbeidspraksiser, forbedre beslutningsprosesser og øke produktiviteten innenfor organisasjoner. Du kommer til å lære hvordan din bedrift kan tilpasse seg, trives og blomstre i en stadig mer digitalisert verden.

Med sin omfattende erfaring og dynamiske presentasjonsstil, vil Jan gi innsikt i fremtidens utfordringer og muligheter. Hans foredrag vil belyse hvordan kunstig intelligens kan brukes som et verktøy for å forbedre HR-prosesser, fra rekruttering til medarbeiderutvikling, og hvordan ledere kan dra nytte av AI for å ta bedre beslutninger.

Vi ser frem til å høre Jan Sollid Storehaug på HR-dagen i Moss!

Du kan lese mer om HR-dagen her

Og du kan melde deg på her!

Annet Aktuelt

Se flere nyheter

Møt Christina Gjestvang

HR-dagen i Moss presenterer Christina Gjestvang: Fysisk Aktivitet - HR-lederens Gullresept

Les mer

Møt Rune Semundseth

HR-dagen i Moss presenterer Rune Semundseth: Kultur som nøkkel til suksess de neste 5 årene

Les mer

Bli med oss til Hotel Riviera!

HR-dagen i Moss: Innsikt og innovasjon for fremtiden

Les mer

Få en time
rådgivning!

Kontakt oss!