Møt Christina Gjestvang

Trening på arbeidsplassen

Lær gode og realistiske strategier for å fremme fysisk aktivitet og helse på jobb.

På årets HR-dag i Moss er vi stolte av å presentere Christina Gjestvang. En inspirerende forsker og foredragsholder med doktorgrad fra Norges idrettshøgskole. Christina har spesialisert seg på hvordan fysisk aktivitet kan fremmes som en offentlig helsefordel.

Christina Gjestvangs forskningsområder inkluderer treningsatferd og motivasjon. Verdien av aktivitet og hvordan det hjelper på mer enn den fysiske helsen. Eller som vi har valgt å kalle det; trening på resept. Hun har flere publikasjoner i internasjonale fagfellevurderte tidsskrifter og har holdt en rekke inviterte foredrag. Vikgtigst er kanskje hennes egen podkaster: NIH-podden. Helt siden 2020 har hun invitert gjester for å snakke om helse, trening, aktivitet, prykisk helse og mye, mye mer. Du kan finne podcasten hennes her. Hennes arbeid har blitt anerkjent med NIH formidlingspris i 2020, som hedrer hennes evne til å formidle forskning til allmennheten på en engasjerende og forståelig måte.

I tillegg til sitt akademiske arbeid, har Christina over 17 års erfaring som instruktør og personlig trener i treningssenterbransjen. Denne kombinasjonen av praktisk erfaring og akademisk kunnskap gir henne et solid fundament for å formidle viktige helsebudskap.

På HR-dagen vil Christina Gjestvang dele sin innsikt i hvordan bedrifter kan legge til rette for bedre fysiske rutiner blant ansatte. Hennes forskning har undersøkt hvorfor noen klarer å opprettholde en aktiv livsstil gjennom jevnlig bruk av treningsstudioer, mens andre faller fra. Hun fokuserer på nøkkelfaktorer som treningsglede og oppnåelsen av personlige mål, som er avgjørende for å motivere til vedvarende fysisk aktivitet.

For Christina er det viktig å understreke verdien av bygge en kultur som støtter helse og velvære på arbeidsplassen. Hun vil presentere sin forskning som viser hvordan strukturert støtte og positive holdninger til trening kan forbedre fysisk aktivitetsnivå blant ansatte. Hennes engasjement for å forstå og fremme fysisk helse på arbeidsplassen gjør henne til en ideell taler for å inspirere til en mer aktiv og sunn arbeidsplass.

Vi ser frem til å høre Christina Gjestvang på HR-dagen i Moss!

Du kan lese mer om HR-dagen her

Og du kan melde deg på her!

Annet Aktuelt

Se flere nyheter

Møt Jan Sollid Storehaug

HR-dagen i Moss presenterer Jan Sollid Storehaug: Kunstig intelligens (AI) og det nye arbeidslivet.

Les mer

Møt Rune Semundseth

HR-dagen i Moss presenterer Rune Semundseth: Kultur som nøkkel til suksess de neste 5 årene

Les mer

Bli med oss til Hotel Riviera!

HR-dagen i Moss: Innsikt og innovasjon for fremtiden

Les mer

Få en time
rådgivning!

Kontakt oss!