Skytjenester

Skytjenester

Stabile og tilfredstillende løsninger


Columbi tilbyr skyløsninger for serverleie, produkter og tjenester for drift, overvåking av servere og infrastruktur. Vi tilbyr produkter og tjenester i toppklassen for å sikre stabile løsninger for din bedrift. Våre systemer gir sikre og raske løsninger for din bedrift.

Med skytjenester har du alltid dokumenter og data lagret i skyen, trygt og sikkert.
Ta kontakt

Våre skytjenester

Office 365

Med Office 365 har du tilgang til kontorprodukter i skyen, på datamaskin, nettbrett og telefon. Vi installerer, administrerer og veileder slik at du ikke behøver å tenke på det tekniske. Med vellykket planlegging og gjennomføring kan du gi slipp på din gamle server.

 • Rådgivning, drift og installering
 • Moderne og skalerbare produkter
 • Samhandling
 • Lagring i skyen og backup av skyprodukter

Serverleie

Lei din server hos Columbi og senk skuldrene mens vi tar oss av driften og sikkerheten. Med en løsning som er robust, trygg og moderne trenger du ikke lenger egen kostbar og komplisert infrastruktur. Vi tar oss av ansvaret for det tekniske, sikkerheten, vedlikehold og tilpasser oss alltid ditt behov.

 • Moderne teknologi
 • Tilpasset ditt behov
 • Sikkerhet er alltid først
 • Faste og forutsigbare kostnader.

Backup og sikkerhet

Med god backup strategi unngår du katastrofen det er å miste data. Vi hjelper deg med å finne riktig løsning som passer ditt behov. Vi kan overvåke, rapportere og sikkerhetskopiere dine data ut av kontorene i tilfelle hacking, kryptovirus, vannskader, tyveri eller brann. Med proaktiv IT-drift kan vi beskytte og monitorere dine systemer.

 • Antivirus og brannmur
 • Overvåking
 • Patchmanagement

Proaktive IT-tjenester

Hvem har ansvaret for IT i din bedrift? Med et proaktivt overblikk kan vi komme dine problemer i forkjøpet. Vi bruker verktøy og automatiserte rutiner for å varsle og motvirke kommende problemer i dine systemer.
La oss ta ansvaret og arbeidet for dere.

Remote backup

Med remote backup trenger du ikke bekymre deg for kryptovirus, brann eller tyveri. Vi tilbyr denne tjenesten hvor backup kontinuerlig sendes ut av huset til en sikker server, som overvåkes og vedlikeholdes av oss, slik at du får gjenopprettet dine data fortest mulig om uhellet først er ute.
Vi er gode på sikkerhetskopi og enda bedre på å hente tilbake data om uhellet er ute.

"Effektiviserer hverdagen både for oss og våre kunder"

Columbi har vært vår samarbeidspartner igjennom flere år og leverandør av Online Backup til våre kunder. Columbi er en fremtidsrettet leverandør med bred kompetanse samt dyktige og løsningsorienterte medarbeidere. Rask og pålitelig support effektiviserer hverdagen både for oss og våre kunder.

Martin Westgaard
Daglig leder
DE Link AS

Dine data er alltid trygge med våre skytjenester

Ta kontakt med oss for mer informasjon om skytjenester,
for en effektiv og trygg hverdag.
Ta kontakt
Lukk skjema