IT-Tjenester

IT Tjenester

Totalleverandør innen IT-tjenester

Columbi er en totalleverandør av IT-tjenester, hvor vi har et bredt utvalg av programvare og tjenester for små og mellomstore bedrifter.

Blant våre produkter og tjenester tilbyr vi løsninger innen serverdrift, infrastruktur, backup og sikkerhet. Vi tilbyr opplæring og konsulentbistand på IT-løsninger, i tillegg til at vi har support på tekniske utfordringer.
Ta kontakt

IT-bemanning

Er din bedrift i mangel på intern IT-kompetanse, opplever ressursmangel eller sykefravær? Vi har samlet over 50 års erfaring med teknisk og administrativ drift av IT-systemer i alle størrelser. La oss bli en del av deres IT-avdeling, på kort eller langt engasjement, slik at du kan være sikker på at du har et trygt IT-system som alltid fungerer optimalt.

Serverdrift
Våre konsulenter er spesialister på drift og vedlikehold av serverløsninger. Vi utfører drift ved fast avtale eller ved behov. Ta kontakt med oss om dere ønsker rådgivning, konsulentbistand eller har spørsmål om serverdrift.
PC-drift
Det er mange som har sine IT-systemer i skyen, men det er fortsatt behov for datamaskiner som arbeidsverktøy, som kan være sårbare for virus, hacking og spionasje. Columbi tilbyr de riktige verktøyene, tjenestene og kompetansen for å sikre lokale datamaskiner og utstyr.

Fra salg til leveranse

Columbi installerer, klargjør og gir veiledning av nøkkelferdige løsninger som er tilpasset den enkelte bedrift. Vi er en leverandør som leverer komplett system før det overleveres til kunde.

Salg

La våre erfarne salgskonsulenter bistå deg i stort og smått. Vi leverer det meste innen data, kontorrekvisita, programvare for kontor og sikkerhetsløsninger.

Installasjon og klargjøring

Vi installerer og konfigurerer utstyr som er verdensledende. Den enkelte løsningen er tilpasset den enkelte bedrift. Du kan alltid være sikker på service fra oss er konfidensiell, trygg og grundig.

Service og oppfølging

Våre teknikere bistår med service og oppfølging hos din bedrift, raskt og effektivt. Vi ønsker en nærhet til kunden som datapartner, og derfor er kvalitet og tilfredshet viktig for oss. Er kunden fornøyd, er vi fornøyd!

IT-driftstjenester

Columbi tilbyr en portefølje bestående av produkter og tjenester, med hensikt å sikre en stabil IT-hverdag. Våre løsninger inkluderer avansert antivirusløsning, overvåking av systemer, automatiske oppdateringer og en tilpasset sikkerhetskopi løsning.

Ta kontakt med oss for å få vite hvilke driftstjenester vi tilbyr som din bedrift kan ha nytte av.

"Samme kontaktperson med god kjennskap til våre prosesser og rutiner"

SEW-Eurodrive AS har gjennom tiår hatt et tett samarbeid med Columbi Micro, vi har kjøpt både IT-tjenester og utstyr. Det avgjørende og mest verdifulle for oss er at vi gjennom disse tiår har hatt samme kontaktperson med god kjennskap til våre prosesser og rutiner, dette har resultert i effektiv kommunikasjon og god utnyttelse av kompetanse.

Heidi Solstad Svensen
Managing Director
SEW-Eurodrive AS

Vi er med deg fra start til slutt

Ta kontakt med oss enten om du trenger kontorrekvisita, data eller bare har spørsmål om våre IT-tjenester. Vi bistår fra start til slutt.
Ta kontakt
Lukk skjema