Rådgivning og bistand

Rådgivning og bistand

Bistand til strategiske beslutninger

Vi kan hjelpe våre kunder med gode råd og hvilken retning du burde velge på kort og lang sikt. IT-kompetanse er viktig når man skal vurdere hvilke løsninger som passer for den enkelte bedrift, og ikke minst erfaring. Trenger dere bistand til strategiske og langsiktige beslutninger, kan dere benytte vår kompetanse.
Ta kontakt

Din IT rådgiver

Columbi tilbyr rådgivning og bistand innen for IT-tjenester, drift og vedlikehold av løsninger. Trenger du bistand kan våre dyktige konsulenter assistere din bedrift finne gode løsninger for en mer sømløs hverdag.

Regnskapstjenester

Har dere behov for bistand til å få utført deler av deres oppgaver innen regnskap, kan vi bistå med dette. Enten ved at vi kan hjelpe til under spesielt hektiske perioder, eller under sykdom. Vi har et regnskapsbyrå som kan ta alle oppdrag på kortere eller lengre sikt.

Lønnstjenester

Riktig lønn til rett tid er vårt motto. Vi kan produsere lønnsslipper til avtalt tid og med all innrapportering til myndighetene. Trenger dere bistand i bedriften, kan vi også komme til deres lokaler for tjenester innom lønnsområdet.

IT rådgivning

Om dere ønsker sparring og samtaler til å komme frem til en riktig IT-strategi for deres bedrift, kan våre rådgivere bistå. Vi gjennomfører effektivtetsmøter hos kunden med vurderinger av hvilke tiltak som kan settes inn, for å oppnå en bedre utnyttelse av moderne IT-verktøy.
“Dyktig samarbeidspartner”

Vi er en regnskapsbedrift som betjener mange kunder. Programvaren er vårt verktøy og det er svært viktig at dette fungerer tilfredsstillende til enhver tid. Det er derfor avgjørende for oss å ha dyktige samarbeidspartnere som vi kan kontakte og få rask respons de ganger hvor det oppstår problemer. Columbi Micro AS har i flere år vært Praktikertjenesten AS sin samarbeidspartner innen lønn og regnskap, og vi er meget godt fornøyd med deres service og respons tid.

Grete Stegerød
Daglig leder
Praktikertjenesten AS

En samarbeidspartner som alltid stiller opp

Ta kontakt med oss om du trenger rådgivning, eller ser etter en mer langsiktig løsning med oss som samarbeidspartner.
Ta kontakt

Aktuelt

SE ALLE VÅRE NYHETER
Lukk skjema