Skreddersydde løsninger

Skreddersydde løsninger

Perfekt for din bedrift

Er du klar over at dine systemer kan snakke sammen? Vi har løsninger hvor vi utvikler bedriftens allerede eksisterende programmer og lager den perfekte løsningen for din bedrift, etter deres behov. Ved å ha en sømløs løsning vil bedriften effektiviseres og dere vil kun trenge å forholde dere til ett program.

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud på en sømløs løsning, tilpasset deres bedrift.
Ta kontakt

Fremtiden - Et system i midten


Fremtiden vil preges av teknologi og smarte løsninger, og dette bidrar vi med i vår Columbi Portal. Ved at systemene snakker sammen er det ikke lenger behov for å registrere data flere steder. Columbi kan bistå din bedrift med å sentralisere og effektivisere prosesser.

Tidligere ville systemleverandører lage systemer som dekket flere behov. Dette gjorde at systemene ble bare litt gode på mange funksjoner, istedenfor veldig gode på enkelte funksjoner. Vi tror at kunder i fremtiden vil bruke de systemene som er gode på enkelte funksjoner, og magien vil da ligge i tråden som knytter disse systemene sammen. Ett sted å forholde seg til alt og hvor du alltid er oppdatert.

Interessert? Ta kontakt med Erik Lunde for mer informasjon om hva vi kan gjøre for din bedrift.
“Columbi har vist seg som en god samarbeidspartner”

Med nærmere 500 selskap og mange tusen brukere er jeg helt avhengig av en god Visma partner for å drifte og supportere Visma Global og Visma Lønn hos oss. Columbi har totalansvaret for hele Visma installasjonen vår, og har vist seg som en god samarbeidspartner både for de ansatte i IT avdelingen, og for brukerne rundt om i hele Norge.

Kjetil Bakke
IT sjef
Norges Idrettsforbund

Utviklingsprosessen

Steg 1

Behov og analyse

Med kunden går vi over hvilket behov som skal dekkes og hvilke systemer som brukes av de i dag. Vi vil alltid søke etter en helhetlig løsning ved å se på alle prosesser.

Steg 2

Kravspesifikasjon

Vi utarbeider kravspesifikasjon sammen med kunden og sørger for at systemet vi utvikler er tilpasset kundens behov. Dette steget går vi grundig over og gjerne i flere omganger.

Steg 3

Utvikling

Vårt utviklingsteam utvikler systemet, hvor kunden oppdateres så ofte som det er ønsket. Vår prosjektmetode sørger for at du har innblikk i prosjektets faser til enhver tid.

Steg 4

Levering

Når systemet er ferdig utviklet overleveres det til kunde.

Ønsker du skreddersydde løsninger i deres bedrift?

Ta kontakt med oss for et tilbud eller mer informasjon om skreddersydde løsninger, og hvordan din bedrift kan ha nytte av en slik løsning.
Ta kontakt

Aktuelt

SE ALLE VÅRE NYHETER
Lukk skjema