X
GO

Vår avdeling med tekniske konsulenter

Columbi er en totalleverandør av IT produkter og tjenester. I vårt sortiment finner du det meste innen PC og servere, print og rekvesita, programmer for sikkerhet og kontorløsninger.  

Vi kan tilby deg løsninger for serverleie og serverdrift, "vaktmestertjenester", websider og backup-ut-av-huset løsninger. Vi er også en bredbåndsforhandler som kan tilby konkurransedyktig pris på fiber, SHDSL og ADSL linjer. 

Hør med oss om våre løsninger for kameraovervåking og avanserte overvåkings systemer. Vi tilbyr produkter i toppklassen for å sikre stabil og tilfredsstillende løsninger for kunden.  

Våre dyktige medarbeidere kan svare på de fleste henvendelser. Vi har lang fartstid med salg, konsultasjon og teknisk bistand.  

 

Tekniske konsulenter
Jørn Petter Foldvik / AVD leder + SALG IT

Jørn Petter er avdelingsleder på vår avdeling som leverer IT tjenester og produkter innom hardware. Jørn Petter jobber mest med salg av våre løsninger, men er ikke redd for å ta i et tak på konsulentsiden når det behøves.

Tobias Aspestrand / IT-konsulent

Tobias er en teknisk "potet" som jobber med flere forskjellige oppgaver. Fra WEB utvikling, konfigrasjon av servere til avenserte backup-løsninger er bare noe av det Tobias behersker. Tobias har lagd disse hjemmesidene.

Kim Vang-Johansen / IT-konsulent

Kim skal jobbe med våre tekniske løsninger og hjelpe våre kunder med god IT infrastruktur. Kim begynner 1. desember