X
GO
               
Digital Index 2018 – Norge sakker akterut

Digital Index 2018 – Norge sakker akterut

Norge holder ikke samme digitaliseringstakt som våre naboland, og er forbigått av Sverige både på Visma sin digitale index og EU sin digitale Index. T...
En kunde av Columbi kan revolusjonere helsevesenet

En kunde av Columbi kan revolusjonere helsevesenet

Vet du hva som er linken mellom Columbi Micro, 600 høner og en væske som skal påvise ulike sykdommer når de testes mot blod på sykehus og laboratorier...
Fornøyd kunde roser Visma.net ERP

Fornøyd kunde roser Visma.net ERP

Jeg har rett og slett mer kontroll enn tidligere og mer tid til andre oppgaver, sier Therese Foldvik i New Nordic AS. Overgangen til nye systemer var ...
Vi styrker vårt konsulent team med Jon Henrik Sogn

Vi styrker vårt konsulent team med Jon Henrik Sogn

Vi er meget glade for å få Jon Henrik Sogn med på vårt lag. Jon Henrik kommer fra supportavdelingen på Visma i Fredrikstad og har med seg en stor kunn...
Vi søker etter en dyktig Visma Business medarbeider

Vi søker etter en dyktig Visma Business medarbeider

Med økende arbeidspress og oppdragsmengde på våre konsulenter, ønsker vi å styrke vårt lag med en konsulent som primært skal jobbe med Visma Business.
Bransjenytt, Seminarer og kampanjer
Archive by category: IT nyttReturn
RSS
Columbi Micro inn på eiersiden i EG Consult Regnskap AS
Den 1.9.2017 tok Columbi Micro AS, som deleier over EG Consult Regnskap AS sammen med DataLink AS (fra Mysen) og Tonje Damengen Stø (daglig leder). Samtidig ble det foretatt et navnebytte til Addendo Consulting AS.
Les mer
GDPR (personvernforordning) trer i kraft i mai 2018. Er dere klare?
GDPR (Personvernforordning) trer i kraft i mai 2018, og gir Datatilsynet muligheten til å gi opptil 20 millioner Euro i bot, eller enda mer for selskaper med stor global omsetning, til de som bryter loven. Forordningen viderefører mange av prinsippene og reglene i det gjeldende regelverket, men innfører samtidig en del nye regler som innebærer endringer.
Les mer
Columbi tar selv i bruk Visma.net Payroll
Det er spennende å jobbe med nye og moderne IT systemer. Vi gleder oss til å hjelpe våre kunder i gang med Visma Payroll.
Les mer
Norfax - kunde som tar i bruk Visma.net ERP
Norfax ble etablert i 1946 og har produsert og levert holdeplassmateriell samt park- og gatemøbler siden 1984. Deres produkter blir produsert i Sverige, Norge og Polen. Norfax er i dag markedsledere i Norge innenfor materiell til kollektivtrafikk-holdeplasser. Produktene leveres over hele landet samt til Sverige, Storbritannia og Tyskland.
Les mer
Columbi har styrket teamet med Erik Lunde
Det er med glede vi kan ønske Erik Lunde velkommen til Columbi Micro. Erik kommer fra Visma Support hvor han har jobbet med Visma.net ERP og Visma Global.
Les mer
Hva gjør du når din lønns- eller regnskapsmedarbeider blir syk?
For mange bedrifter er situasjonen slik at det kanskje er kun en person som sitter på all kompetanse og oversikt på firmaets rutiner vedrørende lønn og regnskap. Det som også skjer fra tid til annen, er at nettopp denne personen blir syk eller ikke er tilgjengelig i en periode.
Les mer
Hvordan beskytte dine datasystemer mot virus og hacking?
IT systemer og datamaskiner rundt omkring i verden, ble i forrige uke utsatt for et massivt angrep som medførte problemer for enkelte. Det dreide seg i denne omgang om et løsepengevirus som medførte ved en eventuell infisering, at man mistet tilgangen på alle sine filer.
Les mer
Er bedriften sikker mot datainbrudd?
Trusselbildet de senere årene har økt dramatisk og Columbi ser stadig flere inntrengingsforsøk via kjente tjenester som eksternt skrivebord / hjemmekontorløsninger.
Les mer
Visma.net Absence - la dine ansatte registrere fraværet
Visma.net Absence er et nettbasert verktøy for registrering av ferie og fravær. Her kan de ansatte enkelt via sin mobil registrere ferieønsker, sykdom og annet fravær. Dette går direkte til avdelingsleder som kan godkjenne dette og ledelsen vil til enhver til ha meget god kontroll med alt fravær i bedriften. Dette blir fleksibelt, enkelt og effektivt. Ta kontakt oss for å komme i gang eller for å på et pristilbud. Systemet kan integreres med både Visma Lønn, Huldt & Lillevik lønn (oktober 2016...
Les mer
Ny MVA lov gjelder fra 1.1.2017 - er dere forberedt?
Alle merverdiavgiftsregistrerte virksomheter skal fra og med 1. termin 2017 levere mva-meldingen. Husk å gjøre klart ditt ERP system slik at alle koder er i orden. Columbi kan bistå med å få dette på plass for våre kunder på Visma.net Financials, Visma Business og Visma Global
Les mer
Side2 av 3 Først 1[2]3 Sist
nyhetsarkiv
Søk i arkiv