X
GO
               
Update 2018: Digitalisering, effektivisering og kostnadsbesparelse

Update 2018: Digitalisering, effektivisering og kostnadsbesparelse

Skytjenester gjør livet enkelt for bedrifter og deres ansatte, og sparer både tid og penger. Fagseminaret Update 2018 satt fokus på fremtidens skybase...
Digital Index 2018 – Norge sakker akterut

Digital Index 2018 – Norge sakker akterut

Norge holder ikke samme digitaliseringstakt som våre naboland, og er forbigått av Sverige både på Visma sin digitale index og EU sin digitale Index. T...
Columbi løfter idretts-Norge opp i skyen

Columbi løfter idretts-Norge opp i skyen

Norges Idrettsforbund (NIF), Idrettens Regnskapskontor og alle særforbund og særkretser skal opp i skyen med Visma.net og Columbi. – Vi skal få en me...
Columbi dobler antall ansatte – vil være best på skyløsninger

Columbi dobler antall ansatte – vil være best på skyløsninger

Columbi er i sterk vekst og har nesten doblet arbeidsstokken i løpet av de siste 12 månedene. Dette inkluderer blant annet et oppkjøp av et regnskapsb...
En kunde av Columbi kan revolusjonere helsevesenet

En kunde av Columbi kan revolusjonere helsevesenet

Vet du hva som er linken mellom Columbi Micro, 600 høner og en væske som skal påvise ulike sykdommer når de testes mot blod på sykehus og laboratorier...
Bransjenytt, Seminarer og kampanjer
10

Ateco Systems AS er blitt Columbi avdeling Ålesund

Publisert
Ateco Systems AS er blitt Columbi avdeling Ålesund

Ateco Systems AS er blitt Columbi avdeling Ålesund

Fra 1. mai 2019 ble Ateco Systems AS 100% fusjonert med Columbi, og heter nå Columbi, avdeling Ålesund. For kundene betyr dette samme gode personlige service kombinert med et større kompetansemiljø.

 

Ved årsskiftet kjøpte Columbi Ateco Systems i Ålesund. Fra 1. mai var selskapene fullt fusjonert, og Ateco Systems AS heter nå Columbi, avdeling Ålesund.

Hvordan har gjennomføringen av fusjonen gått?

  • - Veldig fint. Vi har klart å samkjøre selskapene på en god måte og spiller på hverandres kompetanse, sier daglig leder i Columbi Jens Erik Mjølnerød.

ERP kompetansen er sterk både i Moss og Ålesund, men med fusjonen blir Columbi enda sterkere på HRM.

  • - Ålesund avdelingen vil være med på å styrke vårt konsulentteam, og spesielt vil de gi oss økt kompetanse innen HR-området. I dagens marked er det viktig for oss forhandlere å ha spisskompetanse i alle ledd.  Tidligere Ateco Systems AS passer således perfekt inn i vår produktportefølje og styrker vår langsiktige strategi om å gi kunder i SMB markedet den aller beste service og oppfølging, sier Mjølnerød.

 

Kombinerer nærhet til kunder med bred kompetanse
 

Både Columbi og tidligere Ateco Systems AS er kjent for nærhet til kundene. HTH-kjøkken skryter i denne artikkelen om den personlige services fra Ateco/Columbi avdeling Ålesund.

  • - Vi kommer til å fortsette med den nære kontakten vi har med våre kunder. De får samme kundeansvarlig og samme gode servicen som tidligere, lover avdelingsleder i Columbi i Ålesund, Jan Arve Aarseth.

På hvilken måte vil kundene merke at dere er blitt et større selskap?

  • - Tidligere samarbeidet vi en med eksterne aktører på prosjekter som krevde kompetanse utover det vi har internt. Nå er vi en del av et større selskap og har tyngre og bredere kompetanse internt enn tidligere. Columbi har også en egen utviklingsavdeling internt, noe som åpner opp flere muligheter. Det blir derfor flere vi kan spille på internt og bringe inn i prosjekter, sier Aarseth.

 

Her ser du våre nye og dyktige kolleger i Ålesund

 

 

IngvildFiskerstrand

Ingvild Fiskerstrand/ Trainee Visma.net

Ingvild starter opp 26. august og vil delta på vårt trainee-program på Visma.net produkter. Ingvild kommer rett fra studier i Bergen.

 

 

Trond-VidarAarseth

Trond-Vidar Aarseth / ERP rådgiver

Trond-Vidar jobber først og fremst med lønnsprodukter. Han jobber med Visma.net Payroll, har lang fartstid med Huldt & Lillevik og ikke minst med leder- og personalsystemet Evolution. Trond-Vidar jobber ved Ålesund-kontoret.

 

HenningAam

Henning Aam / ERP rådgiver

Henning jobber ved Ålesund-kontoret og kjenner svært mange av Visma-produktene. Med god kompetanse på både Visma.net ERP, Visma Global og Huldt&Lillevik lønn er Henning en svært allsidig konsulent.

 

JanArveAarseth

Jan-Arve Aarseth / Avdelingsleder Ålesund

Jan-Arve leder Ålesundavdelingen samtidig som han jobber med både salg og konsulent på Visma produkter. Jan-Arve har lang erfaring med Visma Global og Huldt&Lillvik lønn.

nyhetsarkiv
Søk i arkiv