X
GO
    
 

columbi-seminar
 

Hold av datoen, det er kostnadsfritt å delta

Vi inviterer dere til Update 2019 i historiske omgivelser på Fredriksten festning i Halden. Vi er også stolt over at øverste sjef i Visma, Øystein Moan kommer for å si litt om hvor Visma er i dag og hvordan de tenker veien videre de nærmeste årene. 

Microsoft vil også delta på seminaret og vil fortelle om mulighetene med Microsoft 365. Vi stiller blant annet spørsmålet – Trenger du server lenger?

Så her vil du kunne få en meget god oppdatering på sky-løsninger, både på regnskap, timer og lønn samt alle dine kontorstøttefunksjoner. Så kanskje kan du droppe egen server? Seminaret egner seg både for ledere og for fagpersoner innom lønn og regnskap.

Etter en god lunch avslutter vi med en times guide-tur rundt på festningsområdet med selveste Asgeir Borgemoen som guide for de som ønsker dette.

Hold av tiden nå og send en påmelding. Det er kostnadsfritt å delta.

  

 

Foredragsholdere
overste
Øystein Moan
Vismas administrerende direktør kommer for å si litt om hvor Visma er i dag og hvordan de tenker veien videre de nærmeste årene.
Sergio Prin Sand Sergio Prin Sand
Microsoft
blank
Måns Hallström Måns Hallström
ALSO Norway AS

 

overste
Torstein Stølan
Jobber med salg innenfor HRM-området i Visma Software AS. Han har jobbet i Visma siden 2008 og har et brennende engasjement på hvordan norske bedrifter kan effektivisere og digitalisere sine HR-rutiner.
Asgeir Borgermoen Asgeir Borgermoen
Guide i Fredriksten festning

 

 
AGENDA  
kl.  08:00 Registrering, kaffe og enkel frokostservering
kl.  08:30 Velkommen
kl.  08:35 Rikets tilstand – hvor mange er over på sky – hvor går og er Visma Software? v/ Øystein Moan – konsernsjef Visma
kl.  09:30 Din vei mot effektive skyløsninger med Visma.net
kl.  10:20 Pause
kl.  10:30 Timeregistreringssystemer fra Visma v/Torstein Stølan – Visma
kl.  11:00 Microsoft 365 – Den moderne arbeidsplassen i skyen. Måns Hallström (Cloud Sales Specialist) og Sergio Prin-Sand (Territory Channel Manager at Microsoft)
kl. 11:55 Avrunding før lunch
kl. 12.00 Lunch på Fredriksten hotel
kl. 13.00 Guiding i festningen. Vi anbefaler denne omvisningen som varer ca 1 ½ time med Asgeir Borgemoen som guide for oss ved denne anledningen. Utnytt muligheten til å bli kjent med Fredriksten Festning og dens historie.
 
 
        

Velkommen til seminar
Sted: Fredriksten hotell, Halden
Tid: Kl. 08.30 - 14:30
Pris: Gratis (Bindende påmelding, ikke deltatt faktureres med 580,-).
Påmelding: firmapost@columbi.no eller på tlf 69 20 94 00 - fint om du gir beskjed ved påmelding om du ønsker å være med på guidet tur etter lunch.