X
GO
Avholdte og kommende kurs
RSS
I løpet av 2019 har det blitt innført flere store og viktige endringer innen lønnsområdet. På dette kurset tar vi for oss de viktigste endringene på lønnsområdet. Vi kjører kurset 28.11.2019 i Moss og 4.12.2019 i Ålesund.
Les mer
Tips og triks Visma Business
Trenger du en oppdatering i bruk av Visma Business? Noe for deg som har jobbet en stund i Visma Business men vil lære mer om mulighetene som finnes.
Les mer
Kurset gir deg en grunnleggende opplæring i Excel og muligheter som finnes. Kurset passer veldig godt for bedrifter som ønsker å heve den generelle Excel kompetansen blant de ansatte. Dere lærer alt fra grunnleggende emner som redigering, formler og utskrift, til mer avanserte emner som funksjoner og diagram.
Les mer
Det var hyggelig med god deltagelse på vårt kurs som omhandlet endringer i MVA loven, nytt betalingsformat (SEPA) og SAF-T som er et nytt dokumentasjonsformat. Dagens kunder benytter Visma Business i sitt daglige virke.
Les mer
I dette kurset går vi igjennom fra A til Å alt som har med årsoppgjøret på Huldt & Lillevik lønn. Kurset kjøres som et WEBINAR og i samarbeid med kursweben.no. Kurset blir arrangert torsdag 28. november (Moss) og onsdag 4.desember (Ålesund)
Les mer
Dette halvdagskurset fra kl. 09.00-12.00 gir en grundig og praktisk gjennomgang av en del viktige endringer og lovkrav som kommer høsten 2016.
Les mer
Kurset har som målsetting å øke din forståelse for hvordan lønnssystemet fungerer og gjøre deg tryggere i det daglige arbeidet.
Les mer
Vi ønsker alle våre kunder velkommen til et effektivt kurs i det siste om feriepenger. (Dato for 2018 settes opp til våren.)
Les mer