X
GO
Avholdte og kommende kurs
RSS
Tips og triks Visma Business
Tirsdag 25. april, kl 09.00-12.00, et kurs for deg som har jobbet en stund i Visma Business men vil lære mer om mulighetene som finnes.
Les mer
Kurset gir deg en grunnleggende opplæring i Excel og muligheter som finnes. Kurset passer veldig godt for deg som har jobbet litt med Excel og ønsker å fylle på med litt mer. Vi benytter Excel og fokuserer også på nyheter og endringer i denne versjonen. Du lærer alt fra grunnleggende emner som redigering, formler og utskrift, til mer avanserte emner som funksjoner, diagram og bruk av flere regneark.
Les mer
Det var hyggelig med god deltagelse på vårt kurs som omhandlet endringer i MVA loven, nytt betalingsformat (SEPA) og SAF-T som er et nytt dokumentasjonsformat. Dagens kunder benytter Visma Business i sitt daglige virke.
Les mer
I dette kurset går vi igjennom fra A til Å alt som har med årsoppgjøret på Huldt & Lillevik lønn. Du kan velge mellom 22. november eller 5 desember. Kurset varer fra kl. 09:00-11:30
Les mer
Dette halvdagskurset fra kl. 09.00-12.00 gir en grundig og praktisk gjennomgang av en del viktige endringer og lovkrav som kommer høsten 2016.
Les mer
Kurset har som målsetting å øke din forståelse for hvordan lønnssystemet fungerer og gjøre deg tryggere i det daglige arbeidet.
Les mer
Vi ønsker alle våre kunder velkommen til et effektivt kurs i det siste om feriepenger. (Dato for 2018 settes opp til våren.)
Les mer